AcasăOldA fost eliminată din lista miliardarilor Forbes. Acuzații grave la adresa familiei

A fost eliminată din lista miliardarilor Forbes. Acuzații grave la adresa familiei

Lovitură dură pentru Kylie Jenner. Dacă în martie 2019, Revista Forbes îi atribuia surorii lui Kim Kardashian titlul de cel „mai tânăr miliardar prin forțe proprii”, acum, aceeași revistă i-l și retrage.

Forbes a eliminat-o pe pe vedeta de televiziune și antreprenorul Kylie Jenner din lista de miliardari, pe motiv că aceasta din urmă și familia ei ar fi mințit și ar fi „umflat” valoarea afacerii de produse cosmetice a brunetei de peste ocean, scrie BBC.

După ce Forbes i-a retras titlul, Kyle a răspuns acuzațiilor și a susținut că articolul nu este adevărat. Mai mult decât atât, vedeta a delarat că acesta prezintă „declarații inexacte și ipoteze nedovedite”.

„Nu am pretins niciodată să am un titlu și nici nu am mințit ca să ajung acolo. Pot face o listă cu 100 de lucruri mai importante pentru mine în acest moment decât să spun câți bani am”.

Mama lui Kylie, acuzată că a falsificat declarațiile fiscale

Revista Forbes preciza în urmă cu un an că a primit declarații fiscale din partea contabilului familiei lui Kylie Jenner, declarații care sugerau că firma tinerei antreprenoare ar fi făcut vânzări de peste 300 milioane dolari în anul 2016 și că a estimat vânzări de 330 milioane dolari pentru 2017. Acum, mama tinerei este acuzată că a falsificat declarațiile pentru ca averea să pară mai mare în realitate.

„Dacă Kylie Cosmetics a făcut 125 milioane de dolari în vânzări în 2018, cum ar fi putut să facă 307 de milioane de dolari în 2016 sau 330 de milioane de dolari în 2017?”, se întreabă Forbes, care susține că valoarea averii lui Kyle Jenner este „puțin sub 900 milioane dolari”.

 

author avatar
Elena Ionescu