Ministrul demisionar al Mediului, Laszlo Borbely, a declarat ca atunci cand a auzit de comunicatul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) a decis sa isi dea demisia joi, desi nu are motiv sa demisioneze.

Laszlo Borbely a spus ca a aflat din presa de comunicatul Directiei Nationale Anticoruptie privind solicitarea de declansare a procedurilor pentru obtinerea cererii de urmarire penala si imediat a decis sa demisioneze.

El a precizat ca i-a transmis aceasta decizie premierului si presedintelui, cu care a avut o intalnire.

Borbely a subliniat ca refuza cu tarie orice fel de acuzatie pe care o considera nefondata si ca spera sa isi poata dovedi nevinovatia.

„Vreau sa multumesc celor din minister, vreau sa va spun ca atunci cand am aflat de comunicatul DNA am luat decizia sa demisionez astazii (joi, n.r). Nu pentru ca as avea motive sa demisionez. Refuz cu tarie orice fel de acuzatie, care consider ca este nefondata, si sper ca o sa reusesc sa-mi dovedesc nevinovatia. Ca sa nu planeze nicio suspiciune asupra Guvernului, am decis, atunci cand am aflat de comunicatul DNA din presa – si nici acum nu stiu mai mult – am decis sa demisionez. Acest lucru i-am transmis premierului, i-am comunicat si presedintelui, am avut o intalnire cu dansul, si cred ca asa e corect”, a spus Borbely.

author avatar
Ciprian Purice
61 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger