Codrut Keghes alias Dezbracatu’ a trecut la cratita. Sigur pe el, a pus mâna pe ustensile si a trecut la bucatareala. Scopul? Sa impresioneze invitatii din emisiunea „Cireasa de pe tort“ cu un meniu inedit, din care au facut parte si fuduliile de curcan cu cartofi gratinati cu brânza.
Scris de Ziarul National
Blitz
Ultimele știri
Geometria Sacră a Sănătății: Cum ne influențează șirul lui Fibonacci corpul, hrana și vindecarea
Într-o lume tot mai dezechilibrată, natura păstrează încă tipare perfecte, repetate cu precizie: spiralele din cochilii, dispunerea petalelor, ADN-ul, chiar și proporțiile corpului nostru....
Lista posibililor miniștri din viitorul GUVERN (surse)/Nume surpriză vehiculate
Până să se finalizeze discuțiile cu privire la formarea viitorului Guvern și la desemnarea noului premier au apărut, pe surse, ce-i drept, primele nume...
