Codrut Keghes alias Dezbracatu’ a trecut la cratita. Sigur pe el, a pus mâna pe ustensile si a trecut la bucatareala. Scopul? Sa impresioneze invitatii din emisiunea „Cireasa de pe tort“ cu un meniu inedit, din care au facut parte si fuduliile de curcan cu cartofi gratinati cu brânza.
Scris de Ziarul National
Blitz
Ultimele știri
Catastrofa Air India, o sinucidere?
Autoritatea aeronautică indiană a publicat raportul preliminar al catastrofei avionului Boeing 787 Dreamliner aparținând companiei Air India. Fără a indica vreo cauză a accidentului...
Avertisment de la CNAS: „Atenție la înșelătorii! Casele de asigurări de sănătate nu solicită asiguraților informații despre conturi bancare”
Vin informații de ultimă oră de la Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS). E vorba despre un mesaj de avertizare în privința unor...
