Codrut Keghes alias Dezbracatu’ a trecut la cratita. Sigur pe el, a pus mâna pe ustensile si a trecut la bucatareala. Scopul? Sa impresioneze invitatii din emisiunea „Cireasa de pe tort“ cu un meniu inedit, din care au facut parte si fuduliile de curcan cu cartofi gratinati cu brânza.
Scris de Ziarul National
Blitz
Ultimele știri
Ce amendă rişti să încasezi dacă faci grătar pe balcon, de 1 Mai. Autorităţile au tras un semnal de alarmă
Se apropie ziua liberă de "1 Mai muncitoresc", iar românii se gândesc deja la tradiţionalele grătare şi la clasicul mic. Oamenii care locuiesc la...
Anunţ despre pensiile românilor, înainte de Paştele 2024. Răsturnare de situaţie. Când vin banii. Ce a transmis Poşta Română
Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a anunţat că pensiile vor fi livrate în perioada 2-3 mai. Pensionarii au parte de o surpriză, totuşi.Poşta Română...