Cauta

GĂFĂRUSANU

La Ploiesti, Ciprian Tatarusanu a judecat gresit faza din ultimul minut, care a precedat golul marcat de Ovidiu Mihalache.

A calificat Steaua in grupele Europa League, s-a opus asediului olandez de la Utrecht, i-a blocat pe rapidisti in Giulesti, dar, cu toate acestea, statistica arata ca Ciprian Tatarusanu este jucatorul care a instrainat 12 puncte din zestrea echipei sale. La Ploiesti a fost doar ultima gafa dintr-un sir inceput in etapa 6, la acel 1-1 de pe teren propriu cu Poli Timisoara, când Cosmin Contra l-a executat dintr-o lovitura libera de la aproximativ 20 de metri. Peste alte doua runde, tot in Ghencea (1-1 cu Astra), Matel l-a copiat pe ex-internationalul banatean cu un gol din lovitura libera. Anul 2011 a inceput cu erori la doua dintre golurile marcate de FC Brasov (scor 0-3) si o „poza“ la reusita lui Adailton (1-1 cu FC Vaslui). In ultimul minut al meciului de la Ploiesti, Astra a beneficiat de o lovitura de la colt, faza care nu anunta nimic, dovada si lipsa de preocupare a prahovenilor pentru respectivul corner. Fara a fi jenat de vreun adversar, Tatarusanu a ales sa boxeze in fata o minge usoara, balonul a ajuns la Mihalache, iar fundasul gazdelor l-a executat pe portarul Stelei cu un „voleu“ de la 18 metri.

*Moraru: „Putea sa prinda mingea foarte usor“*

Fost portar atât la Steaua, cât si la Dinamo, „Ţete“ Moraru critica lipsa de concentrare a lui Ciprian Tatarusanu, pe care-l considera vinovat de infrângerea bucurestenilor la Ploiesti: „Tatarusanu putea foarte usor sa prinda acea minge, chiar era un balon de prins. Ultima faza a meciului, nu-l jena niciun adversar si nu avea niciun motiv sa o boxeze in fata. Este si o regula, care spune ca intotdeauna se boxeaza mingea in zonele laterale, nu in fata!“.

Laurentiu Teodorescu

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version