Cauta

Miron Cozma: „Rudele s-au suparat ca nu le-am invitat la nunta noastra”

Frumoasa poveste de dragoste dintre Luceafarul Huilei si cântareata a inceput in anul 1998, a fost o iubire cu multe sacrificii si suferinta, dar care a avut un final fericit. Marinela Nitu si Miron Cozma s-au cununat religios, sâmbata, la o biserica din Scheii Brasovului.

Fostul lider al minerilor a acceptat sa povesteasca, in exclusivitate pentru ziarul „National”, despre iubirea profunda dintre el si cântareata Marinela Nitu. Miron Cozma a decis ca aceasta casatorie sa fie in secret si chiar i-a interzis actualei sotii sa vorbeasca despre acest lucru sau sa-si anunte rudele. „Eu am cerut ca Marinela sa tina secret. I-am interzis asta pentru ca am vrut o nunta in familie. A fost fratele meu, Tiberiu Cozma, care ne-a fost nas, sora mea, sora ei si mama ei. Atât! Ne-au sunat verii, neamurile noastre, prietenii. S-au suparat ca nu i-am invitat. Pe ei ii vom chema când vom merge la Primarie”, a povestit Miron Cozma, in exclusivitate, pentru ziarul „National”, in timp ce sarbatorea „Ziua Indragostitilor” alaturi de sotia lui.

*„Nu vom avea luna,ci o viata de miere”*

Luceafarul Huilei stia din prima clipa de când a vazut-o ca Marinela va fi sotia lui. „A fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut pe 17 august, ’98. Ea cânta la mare, pe litoral si am vazut-o si dupa ce a terminat spectacolul am stat la un Frape timp de 7 ore. A fost dragoste reciproca”, a mai spus Miron Cozma. Relatia lor s-a incheiat in momentul in care acesta a iesit din puscarie si s-a casatorit cu avocata Monica Ionescu de care a divortat dupa un an. „Ne-am despartit din cauza mea. Am stat 7 ani in puscarie si ea, saraca, venea la mine, dar nu am vrut sa o trag dupa mine in puscarie. Când am iesit m-am casatorit cu Monica, dar am divortat si acum suntem impreuna pentru totdeauna”, a mai adaugat Cozma. Daca fiecare proaspat casatoriti isi fac planuri pentru luna de miere, Marinela si Miron nu-si bat capul cu asa ceva. „Noi nu vom avea luna de miere, ci, de acum inainte, vom avea o viata de miere”, a conchis Luceafarul Huilei.

*Fosta sotie, surprinsa de gestul lui Miron Cozma*

Fosta sotie a Luceafarului Huilei sustine faptul ca nu se astepta ca Miron sa faca acest pas de a se casatori cu Marinela. „Nu ma asteptam sa faca asta. In plus, eu stiu ca s-au logodit, nu ca s-au casatorit. M-am intâlnit cu el acum o saptamâna si mi-a zis ca ma iubeste. Am si martor. Si eu il mai iubesc pentru ca o dragoste adevarata nu trece asa cu una, cu doua. Tot atunci, când mi-a spus ca ma iubeste, mi-a zis de trei ori ca se insoara”, a declarat Monica Ionescu in emisiunea „Drept la tinta”, difuzata pe postul Kanal D.

Gabriela Grigoriev

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version