AcasăOldCabral si Andreea, nunta de 50.000 de euro

Cabral si Andreea, nunta de 50.000 de euro

Prezentatorul „Povestirilor de noapte” si iubita lui, Andreea Patrascu, au intrat in febra pregatirilor de nunta, eveniment programat la inceputul lunii iunie. Dupa indelungi cautari, viitorii miri au ales locatia, meniul si au definitivat lista invitatilor.

Cele doua vedete Acasa TV au optat pentru un hotel de lux din Otopeni, unde va avea loc atât slujba religioasa, cât si petrecerea propriu-zisa. „E un loc incredibil, e fix ca in basme! Vom face nunta jumatate in aer liber si jumatate indoor, cununia religioasa va fi oficiata pe o punte transparenta, suspendata deasupra piscinei… e locatia perfecta!”, a declarat Andreea Patrascu pentru revista „Pro TV Magazin“. Actrita din telenovela „Iubire si onoare“ si-a propus sa respecte traditia, conform careia mirele nu trebuie sa-i vada rochia pâna in ziua marelui eveniment. „Vreau sa-l surprind in ziua nuntii, nu pot «sa-mi stric acoperirea». Si parca imi si place ca el e curios si eu «il chinui», recunosc!“, a mai adaugat Andreea. In ceea ce priveste rochia de mireasa, blonda a spus ca va fi alba, lunga, clasica si cuminte.

*Au ales cel mai scump meniu*

Reporterii ziarului “National” au aflat, in exclusivitate, cu ce delicatese culinare isi vor delecta vedetele Acasa TV invitatii, in numar de 200. Potrivit unor surse din anturajul cuplului, Andreea si Cabral vor scoate din buzunar 3.000 de euro pentru oficierea ceremoniei religioase in aer liber, pe piscina. Inchirierea piscinei mai costa 2.000 de euro, la care se adauga suma de 1.500 de euro pentru inchirierea pavilionului de vara. Daca meniul cel mai ieftin este de 69 de euro, Cabral si Andreea au optat pentru unul de 220 de euro, costul intregii nunti ajungând la 50.000 de euro. Iata ce vor degusta nuntasii la aperitiv: salata de pui cu mango in frunza de radicio, parfait din ficat de pui si gâsca decorat cu jeleu de coacaze, prosciutto crudo si pepene galben, choux umplut cu crema de broccoli si gorgonzola, cosulet din foietaj umplut cu pasta de brânza fina asezonata cu nuci si strugure, mini frigarui din rosii cherry si mozarella cu sos pesto. Alte delicatese de care vor avea parte invitatii ar fi „Il duo” Cernia si Somon al forno, servit cu sos de unt si lamâie, garnitura de ruccola si legume griliate, asezonate cu ulei de masline extravirgin si cartofi Cocote sotati cu rozmarin, Voul au Vent umplut cu ragout din ficatei si piept de pui cu sos de smântâna si parmezan. Nici purcelusul de lapte la protap si nici mousse de ciocolata alba cu fructe de padure si mousse de cafea, pe un blat subtire crocant nu vor lipsi.

*Au reduceri substantiale*

Oana si Viorel Lis vor celebra casatoria in acelasi hotel de cinci stele, unde vor face nunta si Andreea Pastrascu cu Cabral. Fostul edil al Capitalei si sotia sa se vor cununa religios pe 10 iulie si isi doresc o nunta in stil american. Oana si Viorel nu isi vor face griji in privinta costurilor petrecerii, deoarece ei vor beneficia de o reducere substantiala, fiind prieteni cu patronul restaurantului.

*Vor nunta si botez la pachet*

Desi nu stiu inca data nuntii, Daniela Gyorfi si George Tal sunt hotarâti sa se casatoreasca in luna aprilie a acestui an. Artista isi doreste ca nunta sa aiba loc odata cu botezul fetitei sale, Maria, care va veni pe lume in februarie.

Gabriela Grigoriev / Ramona Radu

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger