Cauta

Fatuloiu tatal a platit cu postul. Dar fiul?

„Finutul” Igas s-a apucat de facut ordine in ograda ministerului, pe care nici macar nu stie cum se numeste exact, mai ceva ca o gospodina deprimata inainte de Sarbatori. Astfel ca momentan si-a indepartat eticheta de „Nu stiuuuu!” . Caci, vorba lui, „am venit aici sa fac treaba, nu sa stau cu mâinile incrucisate”.

Si a fost inspirat la schimbari cum nu e Sumi si Piti la un loc, mergând pe mâna unor profesionisti fara nici o pata in „pedigree” . Liviu Popa, seful temutilor „vânatori de politisti” de la DGA i-a luat locul unui Petre Toba despre care se spune ca a reusit inca o data sa-si negocieze plecarea pe un alt post caldut. Iar „englezul” Ioan Dascalu l-a inlocuit pe secretarul de stat Dan Fatuloiu, care, desi demis, nu credea totusi ca a fost atins de „blestemul copiilor”.

*Craciun sarac: nu tu Toba, nu tu Soric*

Fanaticii sefi de post de prin Republica Mafiota Neamt ar avea toate motivele sa o puna de un „striptease” cu „caschetele” daca nu vor urma sfatul sa-si dea demisiile. Pentru ei si pentru alti militieni burtosi se anunta un Craciun sarac: nu tu Toba, nu tu Soric, asa ca nu vor mai spagui nici cu numele sponsorilor interlopi pe uniforme. In ce-l priveste pe omul „care a dus Politia Româna in urma cu zece ani”, lucrurile par sa se fi lamurit. Mai ales dupa ce si-a amintit de cele patru dosare penale pe numele sau aflate „la sertar”. Asa ca Petre Toba, cu sprijinul celor doi greuceni sereisti care l-au sprijinit mereu, a reusit o negociere pe ultima suta de metri. In schimb, Dan Fatuloiu a trait intens drama demiterii, chestorului nevenindu-i sa creada ca premonitia cu „blestemul copiilor” din „National”-ul de ieri s-a si adeverit!

*Chelu, SIF-urile si Dinel Staicu*

Catalin Chelu, cel caruia ii placea sa i se spuna „Parintele Bursei”, fiind românul cu cele mai multe societati cotate la BVB, a intrat rau de tot in belea. Si degeaba pe deasupra, profesionistii sistemului amuzându-se copios de nastrusnica idee a galateanului de a-l mitui pe secretarul de stat. Pentru ca acesta, si daca ar fi vrut, nu avea cu ce sa-l ajute, in afara de, eventual, coruperea procurorului de caz. Astfel ca degeaba se lauda Chelu ca a invatat meserie in imbârligaturi cu SIF-urile, mai putin cel de la Brasov, de la mentorul sau Dinel Staicu. Va ajunge unde a fost si acesta, pentru un avorton aiurea de mituire. Care, totusi, l-a costat postul pe tatal Fatuloiu. Cu ce va plati insa fiul Alexandru „medierea” milionului de euro”?

Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • USR – și falimentul este garantat!
  • SUA și China, pe cale să înceapă „decuplarea”?
  • Revoluția engleză anti-VAR se propagă în Europa?!
  • Ce înseamnă să te pui cu Rusia. Băncile occidentale trag ponoasele
  • „Bogăția discretă”: strategia menită să evite ochii curioși
  • Sancțiunile sunt doar pentru fraieri. Companiile din UE se îmbogățesc din afacerile cu Rusia
  • Nimic nu se pierde, totul se transformă. Apa din haznale trebuie folosită în agricultură
  • De la New York la Tokyo: piețele bursiere, creștere record
  • China cucerește porturile lumii
  • Exit mobile version