Cauta

„De 4 zile Iura doarme cu mine la spital“

Dupa ce i-a crescut tensiunea si i-a tâsnit sângele pe nas in cursul zilei de marti, actrita Anca Pandrea a ramas internata la Spitalul Floreasca, unde starea sa de sanatate este atent monitorizata de catre medici. Iurie Darie, partenerul ei de viata, o vegheaza nonstop.

In urma cu câteva zile, Anca Pandrea s-a apucat de trebaluit prin curte, iar doua dintre butoaiele cu vin i-au stat parca in cale. Dupa ce le-a mutat, instantaneu i-a tâsnit sângele pe nas. „Eram in curte cu Iura al meu si cu prietena noastra Mariana si deodata am vazut ca a inceput sa-mi curga siroaie de sânge din nari. Putin mai devreme am tras de doua butoaie si am obosit. Cred ca de la asta am patit-o. Si m-au dus repede la spital”, a declarat Anca Pandrea, in exclusivitate, pentru ziarul „National”. Chiar daca se simte un pic mai bine, Anca a fost obligata sa ramâna la spital pentru o serie de investigatii. Pâna când va primi rezultatele analizelor si i se va pune un diagnostic, actrita este tinuta sub tratament cu perfuzii si vitamine pentru intarirea organismului. „Am slabit câteva kilograme”, a mai spus pacienta. Salonul in care este internata actrita este pentru o persoana, „cazarea“ ajungând la 76 de euro pe zi. „Sufletul si viata mea, Iura, nu ma lasa o clipa singura. Chiar daca e patutul mic, pentru o persoana, el sta aici cu mine. Mai ales ca trebuie sa stea cineva aici pentru ca imi curge sânge din nas, inca nu s-a oprit. De 4 zile Iura doarme cu mine la spital”, a mai spus actrita. Anca Pandrea si-a rugat prietena sa le aduca ceva de mâncare si câteva schimburi pentru ca Iura nu vrea sub nicio forma sa plece acasa.

Gabriela Grigoriev

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version