AcasăOldIon Ţiriac a vrut sa-i dea Adrianei Ikim inelul cu diamant...

Ion Ţiriac a vrut sa-i dea Adrianei Ikim inelul cu diamant cumparat pentru Andreea Marin

Adriana Ikim continua seria dezvaluirilor cu privire la relatia pe care a avut-o cu miliardarul Ion Ţiriac. Cele mai bine de o suta de pagini din cartea sa, “Manechin in doua lumi”, dedicate omului de afaceri, relateaza exact toate sentimentele amindurora si, mai mult, chiar intimplarile petrecute impreuna.

Fostul manechin a dezvaluit, in exclusivitate, reporterilor “National”, secretul inelului de logodna pe care Ion Ţiriac i l-a daruit cu mult timp in urma Andreei Marin. Adriana Ikim ne-a confirmat, practic, ca relatia Zinei Surprizelor cu omul de afaceri nu a fost una serioasa, mai mult, acesta fiind dispus sa-i trimita ei inelul in Italia: “Ma suna pe mine la Milano si vorbeam despre Andreea Marin si despre inelul cu diamante pe care i l-a luat. I-am spus chiar ca vreau sa fiu invitata la nunta. Atunci replica lui a fost destul de ciudata pentru mine: Bine, Ikim, iti trimit tie inelul daca tot zici de nunta”, a mai povestit fostul manechin.
Adriana marturiseste ca sentimentele sale pentru Ion Ţiriac au fost coplesitoare si ca l-a iubit pe fostul tenismen inca de la prima intilnire.
“Eu te iubesc, te-am iubit din prima noapte in care am dormit impreuna. Nu, nu mi-e rusine sa ti-o spun si nu stiu de ce te jenezi tu, la urma urmelor, eu sint cea care a suferit in toti anii astia”, scrie Adriana in cartea sa.
Desi a inceput frumos, povestea de iubire dintre Adriana Ikim si Ion Ţiriac s-a transformat usor intr-o pasiune mistuitoare doar din partea fostului manechin. “E groaznic sa iubesti un om, sa-i atribui atitea calitati si sa-ti dai brusc seama ca e un las. Un las, ca toti barbatii. Imi doream sa am un barbat numai pentru mine”, relateaza femeia, intr-un pasaj tulburator al cartii.
Fostul model marturiseste ca si comunicarea cu omul de afaceri era extrem de dificila in perioada in care cei doi au fost impreuna. De multe ori, cel care ii intindea o mina de ajutor era chiar fiul miliardarului.

*A fost la psihiatru pentru a-l uita pe Ţiriac*

“Odata, baiatul, si el teribil de inchis la fire, si-a oprit fraza la jumatate si a scapat un sfat pentru mine: «Trebuia sa te tii de el, sa-l cauti, el asa e, trebuie sa insisti». Am ris cu pofta, dar nu i-am putut explica de ce. Eu, eu sa-l caut, eu, care ma simteam vinovata ca-l iubesc fara ca el sa-mi impartaseasca simtamintele, care ma uram pentru ca devenisem o jucarie in miinile lui, eu care nu vedeam niciun barbat in afara de el si stiam ca gresesc? Ce sa-i spun baiatului? Oh, Doamne, si eu continuam sa-l iubesc!”, se confeseaza Adriana.
Finalul povestii de iubire este la fel de tumultuos. Ca sa-l poata da uitarii, Adriana Ikim a ascultat sfatul unei bune prietene de a merge la un cabinet de psihoterapie. “Toata viata am ris de medicii psihiatri. O consultatie la un psihiatru mi se parea o pierdere de vreme, si eram foarte mindra ca nu am apelat niciodata la ei. Doar eram o fiinta puternica, puteam iesi singura la liman din orice incercare oricit de greu ar fi fost, nu-i asa? Ei bine, uite ca nu reuseam! Am ascultat-o pe Patricia si mi-am retinut, la telefon, o ora de consultatie”, mai dezvaluie fostul fotomodel. Potrivit Adrianei, orele la psihoterapeut au continuat multa vreme si, cel mai surprinzator lucru care i-a fost recomandat, a fost sfatul medicului de a face cit mai mult sex, in scop terapeutic. Adriana Ikim afirma ca dezvaluirile pe care le-a facut in paginile cartii sale sint facute cu permisiunea miliardarului. “I-am cerut acordul. I-am cerut sa ma lase sa scriu ce vreau eu despre el si relatia noastra. A scos stiloul din buzunar si a scris pe un servetel ca e de acord”, a mai declarat, reporterilor “National”, fostul manechin.

Gabriela Grigoriev

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
774 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger