Cauta

Testamentul Madalinei Manole

Poate ca Maruta a vrut sa-si redreseze ratingul, poate ca sotul Madalinei Manole a vrut sa dea o replica familiei disparutei, cert este ca ieri, la Happy Hour, Petru Mircea a adus cu sine o coala A4, patata cu cerneala si scrisa ciudat, cu litere de mina si litere de tipar – testamentul sentimental al Madalinei.

*“I-am sunat de doua ori pe socri”*

Pentru ca socrii sai i-au reprosat ca au aflat de la televizor de nenorocire, Petru Mircea a tinut sa specifice: “I-am sunat imediat ce medicii de la Salvare au incheiat procedurile de resuscitare. Nu mi-au raspuns. Cind i-am sunat a doua oara ­mi-au respins apelul. Desi au aflat dimineata, de la televizor, au ajuns la noi dupa 7 ore, la prinz, pe la ora 1 sau 2.” Referitor la relatiile Madalinei cu parintii ei, Petru spune: “Am incercat sa micsorez distanta dintre Magda si parintii ei. Magda pastra o anumita distanta fata de ei, in special fata de mama sa. Cu mama ei a avut o relatie nefireasca, n-a putut sa aiba cu ea nici macar acea discutie femeiasca.” Petru Mircea zice ca nu i-a interzis niciodata Madalinei sa cinte piesele lui Serban Georgescu: “Sint slagarele care au consacrat-o, chiar le-am reorchestrat si voiam sa scoatem un album best of. A cintat cintece de Serban Georgescu pina si la nunta noastra!”

*“Magda avea discutii cu mama ei”*

Petru Mircea spune ca, in zilele de dupa tragedie, familia Madalinei a fost foarte distanta: “Nu m-a intrebat nimeni, nici parintii, nici fratele ei, daca am nevoie de ajutor. (…) Pe crucea ei s-a scris numele din certificatul de deces: Anca Magdalena Mircea. Ei au scris, apoi, pe cealalta parte, Madalina Manole, pentru o filmare. E singura cruce scrisa pe ambele parti.” Referitor la acuzatia parintilor Madalinei, ca Mircea nu vrea sa-i lase sa vada copilul, Petru spune ca aceasta atitudine i se pare normala, atit timp cit ei nu contenesc cu acuzatiile mincinoase. In testamentul gasit de Puiu Mircea dupa moartea Madalinei, regretata artista scrie, adre­sindu-se parintilor sai: “Ai mei scumpi sa ma ierte, ­atita pot sa gindesc, am ajuns aici numai din vina mea si sa-l iubeasca mult pe Puiu, ramine sufletul meu, pentru tot ce a facut pentru mine.” Dar, pe aceeasi foaie patata cu cerneala (despre care Puiu zice ca a fost expertizata grafologic), Madalina cere ca fiul ei sa fie dus la Botosani, la parintii lui Petru Mircea: “Pui mic sa ramina o perioada la Botosani, cu mama si tata. Poate ma va ierta mai tirziu, cind va fi mare.”

VD Tot

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version