Cauta

Spanacul, varza si laptucile reduc riscul de diabet

Consumul regulat de spanac si de alte legume cu frunze verzi, ca varza, broccoli si laptucile, reduce riscul de diabet de tip 2, cea mai raspindita forma a bolii, potrivit unui studiu publicat in British Medical Journal. Fiind vorba de un domeniu controversat, autorii studiului avertizeaza ca este nevoie de cercetari suplimentare pentru a fi confirmate concluziile la care au ajuns ei.

Ultimele stiri

  • Războiul, tot mai aproape. Parlamentarii cer scoaterea obiectivelor militare în afara orașelor
  • Regimul iranian și lupta sa pe două fronturi
  • Războiul SUA cu Iranul. Ce urmează după loviturile americane?
  • Mamaia de altădată
  • Cum foamea „pe nepregătite” sabotează sănătatea: Greșeli mici, consecințe mari
  • Like, share, încasează: milogeala online are zero conținut, mult tupeu și cont Revolut
  • BREAKING NEWS. Nicuşor Dan a făcut anunțul: Ilie Bolojan, desemnat PREMIER – VIDEO
  • Primul oficial care l-a vizitat pe Ion Iliescu la spital: „Mesaj de încurajare și de sprijin”/Noi detalii despre starea de sănătate a fostului președinte
  • ULTIMA ORĂ. Anca Dragu ar fi refuzat postura de premier tehnocrat (surse). Care e pasul următor pe care-l va face Nicușor Dan?
  • Update/BAC 2025. Primele rezultate ale examenului de BACALAUREAT, publicate vineri/Elevii nemulțumiți de note pot depune contestații
  • Exit mobile version