Cauta

Spanacul, varza si laptucile reduc riscul de diabet

Consumul regulat de spanac si de alte legume cu frunze verzi, ca varza, broccoli si laptucile, reduce riscul de diabet de tip 2, cea mai raspindita forma a bolii, potrivit unui studiu publicat in British Medical Journal. Fiind vorba de un domeniu controversat, autorii studiului avertizeaza ca este nevoie de cercetari suplimentare pentru a fi confirmate concluziile la care au ajuns ei.

Ultimele stiri

  • Călin Georgescu, prima reacție după ce a fost trimis în judecată: Oligarhia globalist-soroșistă recurge la justiție cu scopul înlăturării mele
  • Kremlinul a reacționat la acuzațiile procurorului general al României: „Nu corespund realității”
  • Semnal de la Cotroceni pentru reorganizarea administrativă. Consilier prezidențial: „Nu avem nevoie de atâtea județe și localități”
  • Moment tensionat surprins în imagini. Trump, schimb de replici cu un jurnalist australian. Întrebarea care l-a deranjat pe liderul de la Casa Albă – VIDEO
  • Şedinţă decisivă a Coaliției: Bolojan şi Grindeanu, faţă în faţă/Cele trei mari teme de discuție
  • Revoluția dronei
  • Caricatura Zilei
  • Horoscop 17 septembrie 2025 – Găsiți proporția corectă
  • Ilie Bolojan, mesaj tranșant: „Responsabilitate, nu jocuri politice!
  • Alege ce citești
  • Exit mobile version