Consumul regulat de spanac si de alte legume cu frunze verzi, ca varza, broccoli si laptucile, reduce riscul de diabet de tip 2, cea mai raspindita forma a bolii, potrivit unui studiu publicat in British Medical Journal. Fiind vorba de un domeniu controversat, autorii studiului avertizeaza ca este nevoie de cercetari suplimentare pentru a fi confirmate concluziile la care au ajuns ei.
Scris de Ziarul National
Spanacul, varza si laptucile reduc riscul de diabet
Ultimele știri
Cum foamea „pe nepregătite” sabotează sănătatea: Greșeli mici, consecințe mari
Ești pe fugă, nu ai apucat să mănânci, stomacul începe să protesteze, iar primul lucru pe care îl vezi e un covrig, un baton,...
Like, share, încasează: milogeala online are zero conținut, mult tupeu și cont Revolut
Am crezut că le-am văzut pe toate. Dar nu. Acum avem cerșetori digitali care nu mai stau pe stradă, ci pe TikTok, Instagram și...
