Consumul regulat de spanac si de alte legume cu frunze verzi, ca varza, broccoli si laptucile, reduce riscul de diabet de tip 2, cea mai raspindita forma a bolii, potrivit unui studiu publicat in British Medical Journal. Fiind vorba de un domeniu controversat, autorii studiului avertizeaza ca este nevoie de cercetari suplimentare pentru a fi confirmate concluziile la care au ajuns ei.
Scris de Ziarul National
Spanacul, varza si laptucile reduc riscul de diabet
Ultimele știri
Semnal de la Cotroceni pentru reorganizarea administrativă. Consilier prezidențial: „Nu avem nevoie de atâtea județe și localități”
Radu Burnete, consilier prezidenţial pe probleme economice şi sociale, consideră că România este blocată într-un model administrativ și economic care și-a atins limitele, iar...
Moment tensionat surprins în imagini. Trump, schimb de replici cu un jurnalist australian. Întrebarea care l-a deranjat pe liderul de la Casa Albă –...
Președintele american a avut un schimb de replici destul de tensionat cu un jurnalist australian, momentul fiind surprins în imagini. S-a întâmplat marți, 16...
