Cauta

Baga-v-as la guvernare!

Atentie la ce va doriti cu motiunea de cenzura, s-ar putea sa va reuseasca si sa va chem la guvernare! Avertismentul a fost dat, ieri, de Traian Basescu. Asta dupa ce tot seful statului a afirmat convins, miercuri, ca PSD si PNL “confirma prin declaratii si incompetenta” ca nu sint gata sa preia guvernarea.

Amenintarea cu chemarea la guvernare nu este insa decit o gluma marca Basescu. Daca ar fi fost vorba de vreo intentie serioasa, seful statului nu ar fi adaugat: “nu pot sa nu recunosc faptul ca sint mai bune masurile luate de actualul Guvern decit propunerile domnului Ponta si ale domnului Antonescu”.
Ce-i drept, aprecierea a fost livrata la pachet cu profunda nemultumire resimtita de acelasi Basescu fata de “lentoarea masurilor pe care le ia actualul Guvern”. Concluzia este insa una singura: chiar daca serveste Guvernului una calda, una rece, alternativ, Traian Basescu nu are nicio intentie sa se incurce de-adevaratelea cu PSD si PNL, ci doar eventual sa le arate pisica pedelistilor nerecunoscatori.

*Atentie la surprize!*

Pentru ca tot a venit vorba de motiuni de cenzura si posibila debarcare a Guvernului Boc, Traian Basescu a atacat si spinoasa chestiune a propriei sale suspendari. “Liderii partidelor care promoveaza aceasta idee ar trebui
sa-si aduca aminte de 2007. Daca se conduc dupa sondaje, risca sa mai aiba o surpriza, pentru ca tot dupa sondaje au facut suspendarea din 2007” – si-a continuat Basescu seria avertismentelor date opozitiei.

*Cu Boc, la Neptun*

Dupa ce si-a lansat mesajele, Basescu a lasat Opozitia sa le digere, timp in care el, impreuna cu premierul Emil Boc si alti reprezentanti ai Executivului, se pregatesc sa participe, duminica, la serbarea Zilei Marinei. Pina atunci, presedintele si premierul sint din nou impreuna, la Neptun – statiune unde va mai fi prezent, intr-o vizita neoficiala, Mihai Ghimpu, presedintele interimar al Republicii Moldova.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version