AcasăOldPiedone isi pune familia la munca

Piedone isi pune familia la munca

Piedone si familia sa nu fac parte din categoria celor care, o data ajunsi la un anume statut social si financiar, isi risipesc resursele ducind o viata de huzur si delasare, caracteristica multor exemple autohtone. Om gospodar si intreprinzator, Piedone i-a insuflat si fiului, Vlad, aceleasi principii. La doar 23 de ani, Vlad Popescu a preluat, prin societatea pe care o detine, restaurantul denumit cindva „Taverna Bucurestiului” din zona centrului vechi al sectorului 4, in proximitatea Casei de Casatorii. Prevazut initial cu 40 de locuri, acesta va avea in final o capacitate de 90 de locuri, 10 dintre acestea fiind destinate categoriei VIP. Inaugurarea noului restaurant ce va purta denumirea de “Le jour fix” va avea loc pe data de 1 octombrie si va fi rodul unei afaceri de familii in care sotia si fiul edilului vor juca rolurile principale. Nici primarul insa nu se va lasa mai prejos caci in weekend sau in perioadele mai putin solicitante se intoarce la vechea lui pasiune, gastronomia, gatind chiar pentru musteriii curiosi in a-i testa abilitatile culinare. Este cunoscut faptul ca inainte si dupa Revolutie, Piedone a lucrat ca bucatar- sef in cele mai prestigioase restaurante ale Capitalei. Nostalgicii care doresc sa se delecteze cu bucate alese specifice vremurilor apuse sau care vor sa afle cum gateste un primar o vor putea face in cadrul restaurantului “Le jour fix”, de reusita caruia primarul Piedone nu se indoieste. Intrebat daca afacerea fiului sau va fi un succes, Piedone ne-a raspuns: “In acest restaurant vor lucra fiul meu, sotia, iar eu nu sint strain de meserie. Succesul va fi cel scontat caci Vlad va beneficia de consilierea mea. Cind lucrurile se fac cu pasiune, e imposibil sa se dea gres”.
Simona Sofian

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
329 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger