Cauta

OBIECTIV: 200 DE GOLURI

Ionel Danciulescu va purta la Dinamo numarul 15 pe tricou, acelasi cu care a debutat in prima liga pentru echipa din Stefan cel Mare. Intre 1995 si 1997, Danciulescu a inscris 22 de goluri in 64 de partide.

Reintors la Dinamo, Ionel Danciulescu isi anunta noul obiectiv: atingerea cifrei de 200 de goluri marcate in Liga 1. Cu 187 de reusite in palmares, „Danciu” mai are nevoie de inca 14 pentru a depasi aceasta borna, presedintele Nicolae Badea declarind, ieri, ca atacantul va incerca chiar din acest sezon sa „inchida cazul”: „Avem si o provocare comuna impreuna cu Danciulescu, aceea de a depasi o cifra foarte greu de obtinut in palmaresul oricarui atacant, granita de 200 de goluri in prima divizie din România”. Cu toate ca a avut oferte de la mai multe cluburi din tara, Danciulescu afirma ca nu putea alege o alta echipa decit Dinamo, aici dorind sa isi incheie cariera: „Eu imi doresc sa fie asa, sa ma retrag de la Dinamo. Au mai fost oferte si din alte parti, le multumesc tuturor celor care s-au gindit la mine, dar era foarte greu sa aleg o alta echipa in România in afara de Dinamo. Sint bucuros ca m-am intors acasa. Trecutul, prezentul si viitorul meu este legat de Dinamo”.

*Niculae trece rezerva*

Nu toti dinamovistii se bucura de reintoarcerea lui Danciulescu, vezi cazul capitanului Marius Niculae. „Sageata” isi va pierde locul de titular in echipa, in conditiile in care „Danciu-gol” poate juca atit in linia ofensiva, cit si in banda stinga. Din cite se pare, Ioan Andone va schimba sistemul tactic chiar din etapa urmatoare, Dinamo urmind a evolua intr-un sistem 4-4-2 impotriva Sportului Studentesc. Danciulescu va face pereche in atac cu Andrei Cristea, in timp ce Niculae va lua loc pe banca de rezerve. De altfel, impresarul Victor Becali a precizat ca este posibil ca gruparea din Stefan cel Mare sa vinda un atacant, o data cu revenirile la echipa a „virfurilor” Danciulescu si Miranda: „Va pleca un atacant de la Dinamo, pentru ca sint multi. Vom vedea cine, deocamdata nu se stie”.

L.Teodorescu

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version