Cauta

Cum va place…

*Oriunde s-ar afla, Boc atrage energii negative*

Cind au inceput inundatiile, una dintre intrebarile (retorice) repetate de multi dintre politicienii din PSD si PNL, dar si de jurnalistii televiziunilor de stiri, era: „De ce Boc si Basescu nu s-au dus la fata locului?“ Insinuarea era ca, dupa tot balamucul cu masurile de austeritate, n-ar mai avea curajul sa dea fata cu oamenii. De ca si cum celor direct afectati de inundatii, ramasi fara bruma agoniselii, le-ar mai pasa in clipa asta de evolutia TVA. Sau de jocurile politice de la Bucuresti.
Ei, bine, ulterior, premierul a dispus ca toti ministrii sa fie prezenti in zonele calamitate sau cu risc de inundatii. „Mare prostie!“, au observat intr-un glas aceiasi politicieni din PSD si PNL, plus jurnalistii care intregesc alaiul nemultumitilor. „Pai, ce treaba are ministrul Justitiei sau Boc cu inundatiile? Primul-ministru sa se ocupe de chestiunile legate de taxe, sa delege problema asta cu inundatiile!“, se dezmeticeste Theodora Bertzi, comentind din studioul unei televiziuni, fara a-i trece prin cap ca si ei, politicienii din PNL, ar putea da o fuga pina in Moldova: nu interzice nimeni opozitiei sa se implice in problemele comunitatilor in suferinta. „Da’ ce, chiar credeti ca Elena Udrea are curaj sa stea de vorba cu oamenii? O sa se inchida in sediul PD-L din zona“, anticipeaza unul dintre pacalicii de serviciu in tura de prinz pe sectie la Antena 3. Si exemplele de gindire „critica“ pot continua.
Carevasazica, morala e simpla: oriunde s-ar afla Boc, tot nu-i bine. Daca ramine la Bucuresti, asta se intimpla pentru ca-i e frica de cetatenii pe care i-a oropsit. Daca se duce la Patrauti sau Dorohoi, iar e rau: o face din ratiuni ce tin de imagine.
Sint incredibil de multi indivizii care si-au facut un part time job din a toca marunt la televizor fiecare gest al guvernantilor, intr-o risipa de „intelepciune“ politica fara precedent. Acelasi gest, zeci de interpretari circumstantiale, in functie de interesele de moment. Sa nu ma intelegeti gresit, nu am o slabiciune pentru actualul guvern. Astazi, campionii demagogiei sint cei din PSD si PNL. Va veni si vremea cind PD-L-istii ajunsi in bancile opozitiei vor incepe sa trancaneasca fara cenzura mintilor surmenate de coacerea atitor scenarii anticriza.

Ultimele stiri

  • Premiul Nobel pentru Literatură a fost câștigat de Cartea Mileniului OMUL VĂLURIT
  • Alege ce citești
  • Vizita lui Iohannis în SUA: România dă tot și nu primește nimic!
  • S-a rupt lanțul de iubire. Moldovenii, respinși pe bandă rulantă la intrarea în România
  • Rapid Premier League
  • Dovezi zdrobitoare. Camioanele supraîncărcate ale ucrainenilor ne-au făcut praf infrastructura
  • Sabotaj împotriva statului. Contractele cu operatorii străini din Portul Constanța, în defavoarea țării
  • Femeia cu cele mai mari buze din lume și-a injectat și nasul, pentru a echilibra trăsăturile feței – FOTO
  • Unde se vând lingourile de aur “ca pâinea caldă”
  • „Supa vulcanică”, umătoarea sursă de minerale esențiale?
  • Exit mobile version