AcasăOldManechinele se tin in forma cu... sarmale

Manechinele se tin in forma cu… sarmale

Desi ai crede ca simandicoasele care defileaza cu gratie pe podium se intretin doar cu fineturi culinare, nimic mai eronat. Modelele de pe la noi au pus in cui somonul fume, caviarul si foie-gras-ul, pentru a da iama in traditionalele sarmalute in foi de vita… nobila. Poate ca tocmai acesta e secretul alurii ireprosabile pe care manechinele o afiseaza intotdeauna, demonstrind ca in aparitiile de pe copertele revistelor lucioase nu sint “re-modelate” de catre magicianul fotografiei, Photoshop. Adobe Photoshop. Prezente in clubul Bellagio din Capitala, in calitate de supermodele, evident, Andreea Tivadar, Iulia Rosca, Raluca Dumitru si Gina Maican nu s-au sfiit sa infulece din delicioasele sarmalute “dietetice” la o ora tirzie din noapte, cind ceasurile trecusera cu brio de miezul noptii. Iata ca austerul meniu format din apa plata cu lamiie nu e deloc agreat de frumusetile mioritice care-s neinfricate cind vine vorba de calorii in plus. Probabil din teama de a nu le scadea glicemia chiar in momentul peregrinarilor pe catwalk, fetele au ignorat rigorile impuse de moda si si-au mai delectat papilele gustative si cu specialitati precum muschiul tiganesc, fasolea batuta “impanata” cu ceapa, dar si preparate alese din peste. Toate acestea, garnisite cu suc proaspat de portocale, ca deh, fetele se vor a fi vitaminizate.

Razvan Dumitrescu

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
63 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger