Cauta

Molecula care te scapa de gustul amar

La fel ca alte domenii, si moda culinara este in continua schimbare. Astfel, cel mai nou trend este controlarea sensibilitatii papilelor gustative cu ajutorul unor compusi sintetici „de gust”. Oamenii de stiinta americani au creat o molecula ce blocheaza gustul amar, deoarece continutul de atomi de carbon, oxigen si hidrogeni iti protejeaza limba de substantele amare. Molecula, denumita GIV3727, a fost descoperita dupa ce au fost analizate milioane de testere ce imita limba umana si a fost deja testata pe subiecti umani. Toti cei care au „probat” molecula au declarat ca gustul din timpul sau dupa consumul de indulcitori artificiali precum zaharina a fost mult mai putin amar. Producatorul a declarat ca mai multe companii alimentare au achizitionat molecula GIV3727, care va fi inclusa pe viitor in produse ce variaza de la bauturi dietetice la apa de gura sau guma de mestecat.

Doina Dociu

Ultimele stiri

  • Cursa mașinilor electrice: BYD a depășit Tesla
  • Ursula von der Leyen nu se poate pune cu Donald Trump
  • De-a hoții și vardiștii
  • America va distruge economia globală?
  • Uleiul de măsline pe stomacul gol – modă sau beneficiu real?
  • Cine-s trădătorii de neam?
  • Cantonament tik-tok
  • Insula Iubirii – păcăleala TV care încurajează înșelatul, dar apare sezon după sezon
  • Profesorii care schimbă România, la Gala Profesorilor Excepționali a Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României
  • Comunicat de presă SC R CONCEPT STAND S.R.L.
  • Exit mobile version