Fiindca la TVR nu mai are de lucru, Geanina Corondan a trecut la concurenta, participind la emisiunea “Cireasa de pe tort” (Prima TV). Dar, ghinion, cind sa paseze supa crema de broccoli, i-a picat curentul si, neputind sa foloseasca mixerul, s-a folosit de muschii personali pentru a zdrobi leguma. Pentru ca rabdarea si muschii personali n-au rezistat cine stie ce, a obtinut o “zdrobeala” cu aspect psihedelic, pe care invitatul Daniel Cruceru a definit-o aproximativ: “O supa ciudatica, mai bine facea supa la plic.” Ca sa-si dovedeasca, totusi, priceperea in gastronomie, Geanina si-a informat musafirii ca, „la tara, se maninca marar si patrunjel”. (Cu pensiile pe care le au agricultorii, nici nu e de mirare…). Pentru ca Geanina a oferit vin rosu linga peste, “arbitrul” Horia Virlan a dat verdictul: “Vinul rosu se potriveste cu cizmele Silviei Dumitrescu. In rest, cu nimic!” Ei, lasa, n-are habar Geanina de bucatareala, in schimb, ne-a facut sa ridem pe saturate.
Scris de Ziarul National
O bucatareasa ratata: Geanina Corondan
Ultimele știri
Noua mișcare antiecologistă din Franța. Ce te faci, Macron?
O nouă mișcare socială antiecologistă ia amploare în Franța, la șapte ani după ce Vestele Galbene au zguduit sistemul.Gueux a organizat sâmbătă o...
Aventura SUA în Orientul Mijlociu: câștiguri și pericole
Timp de decenii, Orientul Mijlociu a fost una dintre cele mai volatile regiuni din lume. Rivalitatea de lungă durată dintre Israel și Iran nu...
