Fiindca la TVR nu mai are de lucru, Geanina Corondan a trecut la concurenta, participind la emisiunea “Cireasa de pe tort” (Prima TV). Dar, ghinion, cind sa paseze supa crema de broccoli, i-a picat curentul si, neputind sa foloseasca mixerul, s-a folosit de muschii personali pentru a zdrobi leguma. Pentru ca rabdarea si muschii personali n-au rezistat cine stie ce, a obtinut o “zdrobeala” cu aspect psihedelic, pe care invitatul Daniel Cruceru a definit-o aproximativ: “O supa ciudatica, mai bine facea supa la plic.” Ca sa-si dovedeasca, totusi, priceperea in gastronomie, Geanina si-a informat musafirii ca, „la tara, se maninca marar si patrunjel”. (Cu pensiile pe care le au agricultorii, nici nu e de mirare…). Pentru ca Geanina a oferit vin rosu linga peste, “arbitrul” Horia Virlan a dat verdictul: “Vinul rosu se potriveste cu cizmele Silviei Dumitrescu. In rest, cu nimic!” Ei, lasa, n-are habar Geanina de bucatareala, in schimb, ne-a facut sa ridem pe saturate.
Scris de Ziarul National
O bucatareasa ratata: Geanina Corondan
Ultimele știri
UGIR-1903: Ce procent din PIB merge către Ucraina și Republica Moldova? Opriți finanțările nejustificate și falimentarea României!
Confederaţia Naţională Patronală „Uniunea Generală a Industriașilor din România – UGIR-1903”, cea mai veche organizație patronală din Europa continentală, cere Guvernului României să explice...
Cum va fi vremea până spre final de septembrie. ANM, prognoza actualizată pentru următoarele patru săptămâni
Au mai rămas doar câteva zile din luna august, astfel că, din punct de vedere calendaristic cel puțin, vara e pe final.Ce surprize...
