Cauta

E pericoloso sporgersi!

*Mutu este foarte aproape de a fi judecat ca recidivist, ceea ce inseamna o suspendare intre unu si patru ani*

7 luni a fost suspendat Mutu in octombrie 2004 pentru consum de cocaina, pe cind juca la Chelsea

„Torri a cerut actele din episodul «cocaina», dar aceea este o alta istorie si nu cred ca poate constitui ceva agravant. In acest caz nu exista recidiva” – Ioan Becali

Presa italiana a anuntat ieri ca Ettore Torri, procurorul antidoping al Comitetului Olimpic National Italian, care l-a audiat miercuri pe Adrian Mutu in „cazul sibutramina”, ar putea cere Tribunalului National Antidoping sa-l judece pe fotbalistul român ca recidivist! In acest caz, „Briliantul” risca o suspendare de la unu la patru ani, ceea ce poate insemna finalul carierei.

*Recidivist cu acte in regula*

„Mutu va fi acuzat de a doua incalcare a codului antidoping, prima fiind cea din 2004, de la Chelsea. Mutu risca de la 1 la 4 ani de suspendare”, scrie „Gazzetta dello Sport”, dupa ce a aflat ca Torri va investiga cazul din 2004, cerind deja toate documentele de la Chelsea, FIFA si WADA (Agentia Mondiala Antidoping). Daca va considera ca suspendarea de 7 luni primita pentru consum de cocaina a fost trecuta ca prima abatere, atunci Torri va pleda la Tribunalul National Antidoping pe tema recidevei. Cotidianul citat mai scrie insa ca Mutu o poate incurca rau si daca nu este considerat recidivist, in cazul in care procurorii il acuza de „grava neglijenta”, cind se aplica suspendarea standard de 2 ani!

*Culise cu Becali*

Prezent la Roma, alaturi de Mutu, Ioan Becali a dezvaluit citeva dintre culisele audierilor. Impresarul a spus ca Mutu a recunoscut ca a facut o greseala cind a luat medicamentul pentru slabit, pentru ca ar fi trebuit sa intrebe medicii Fiorentinei. De asemenea, „la audieri s-a si ridicat tonul, dar s-a si glumit”, a mai spus Becali, care a precizat si data cind se va da sentinta: „Verdictul il asteptam intre 10 si 15 aprilie, pentru ca vine Pastele si din aceasta cauza se mai intirzie aproape zece zile”. Altfel, unul dintre aparatorii lui Mutu, Antonio D’Avirro, a declarat ca Torri a facut referire la problema recidivei, dupa ce a fost depusa o contestatie in acest sens, si a precizat ca termenul primit de avocatii lui Mutu pentru depunerea expertizei la Procuratura Antidoping este de 15 zile.

Ultimele stiri

  • Premiul Nobel pentru Literatură a fost câștigat de Cartea Mileniului OMUL VĂLURIT
  • Alege ce citești
  • Vizita lui Iohannis în SUA: România dă tot și nu primește nimic!
  • S-a rupt lanțul de iubire. Moldovenii, respinși pe bandă rulantă la intrarea în România
  • Rapid Premier League
  • Dovezi zdrobitoare. Camioanele supraîncărcate ale ucrainenilor ne-au făcut praf infrastructura
  • Sabotaj împotriva statului. Contractele cu operatorii străini din Portul Constanța, în defavoarea țării
  • Femeia cu cele mai mari buze din lume și-a injectat și nasul, pentru a echilibra trăsăturile feței – FOTO
  • Unde se vând lingourile de aur “ca pâinea caldă”
  • „Supa vulcanică”, umătoarea sursă de minerale esențiale?
  • Exit mobile version