Cauta

Masacru la Iasi: Un psihopat a injunghiat 11 femei

Iasiul e in stare de soc, iar politia in stare de alerta, dupa ce mai multe femei au fost atacate si injunghiate, in plina strada, de un barbat cu probleme psihice. Acesta a fost prins ieri, in timp ce incerca sa mai faca o victima.

*Intepate numai in zona dorsala si in coapse*

Zece femei au fost atacate, in Iasi, in urma cu doua zile, cu un obiect ascutit de catre un barbat, iar a unsprezecea a ajuns la spital ieri dupa-amiaza. Potrivit politistilor, au virste cuprinse intre 20 si 38 de ani si au avut nevoie de ingrijiri medicale, in starea cea mai grava fiind o tinara de 22 de ani. Fata a fost dusa imediat la spital si supusa unei interventii chirurgicale. „Este una dintre victime, taiata un pic mai tare. A fost dusa in sala de operatii pentru a fi cusuta. Celelalte femei care au ajuns la noi sint doar intepate. Toate plagile taiate sau intepate au fost in zona coapselor si cea fesiera produse prin agresiune, posibil cu un cutit”, a afirmat, ieri-dimineata, Daniela Petrea, medic al Spitalului de Urgente din Iasi. Cinci dintre cele zece femei atacate s-au prezentat, ieri, la Departamentul de Epidemiologie din cadrul DSP Iasi, pentru analize medicale amanuntite, dar vor trebui sa revina peste citeva luni pentru a vedea daca au fost sau nu infectate cu vreun virus.

*Suspectul principal – un violator abia iesit din inchisoare*

Atacatorul care a terorizat Iasiul a fost prins ieri dupa-amiaza, in apropierea unui liceu in timp ce incerca sa intepe o eleva. Retinerea a avut loc la scurt timp dupa ce seful Politiei declarase ca nici o femeie nu a mai fost agresata, iar portretul robot al suspectului fusese finalizat. Barbatul retinut de politisti se numeste Constantin Gavrilas, are 35 de ani si locuieste intr-o comuna din apropierea municipiului Iasi. Acesta a facut 12 ani de inchisoare pentru viol si a fost eliberat din penitenciar anul trecut. Motivul atacurilor sale este deocamdata necunoscut, politistii sustinind ca, cel mai probabil, este vorba despre o persoana cu afectiuni psihice. „Din cite se pare, este vorba despre un psihopat cu deviatie sexuala, care a urmarit victimele, le-a intepat cu un obiect ascutit, probabil cutit, apoi a disparut”, a declarat ieri-dimineata seful Politiei Municipale Iasi. La inchiderea editiei, suspectul era audiat de achetatori, urmind sa fie confruntat cu victimele care au depus plingere.

Ultimele stiri

  • Noi vești despre starea de sănătate a actorului Florin Piersic. Unde se află internat marele artist
  • Simonis, despre candidatura lui Popescu Piedone. „Ar trebui să se gândească, poate, la un exit”
  • Comunicat de presă Comuna RADOVAN
  • Publicarea anuntului de autorizatie de construire intr-un ziar de larga raspandire – este necesara?
  • Marcel Ciolacu anunță toleranță zero pentru „păcănele”. Începe marea curățenie!
  • Turcescu și Gușă s-au luat la trântă cu un monstru pervers și ticălos
  • Cum riscă bucureștenii să plătească amendă chiar dacă au plătit parcarea prin SMS
  • Noua politică a UE. Populația, forțată să cumpere mașini electrice de mici dimensiuni
  • Tragedie în Călărași. O fetiță și bunica ei au murit, după ce ar fi mâncat pește
  • Șantaj energetic? Ucraina vrea ca Europa să-i păzească depozitele de gaze
  • Exit mobile version