Cauta

Supa de 100 de dolari

Shoichi Fujimaki, bucatar-sef si patronul a doua restaurante din Tokio, a recreat o reteta pentru una dintre cele mai populare si mai ieftine feluri de mincare din Japonia: supa cu taitei. Considerata in general mincarea saracului, aceasta fiertura deloc pretentioasa poate fi cumparata si pe strada la preturi ce nu depasesc 10 dolari. Fujimaki insa a decis sa o reinventeze. Supa lui, desi arata la fel de banal ca si surata populara, este fiarta din peste 20 de ingrediente care, spune chef-ul, ii dau un gust unic, fiindca reprezinta: „toti cei 25 de ani ai mei de experienta condensati intr-un bol. Restaurantul meu e singurul din lume unde poate fi degustata.“ Iar clientii spun ca merita fiecare banut. Incurajat de succesul supei sale, Fujimaki spune ca va incerca sa deschida pina in august un restaurant in Los Angeles. Nu s-a hotarit cit sa le ceara americanilor pentru o portie din licoarea lui fermecata.

Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • PSD, campion la mersul pe loc
  • Noua consolidare fiscală, biruri puse doar pe populație
  • Va supraviețui ayatollahul Khamenei?
  • Agricultorii români îi dau peste nas Ursulei. ”Nu mâncăm armament, ci hrană produsă de fermieri”
  • Trump îl va înlătura pe șeful celei mai puternice bănci centrale din lume?
  • Pericolele triumfalismului în Orientul Mijlociu
  • Poza care i-ar putea grăbi plecarea lui Garnacho!
  • Republica Islamică nu va da înapoi
  • Boala devine un lux. Concediile medicale, taxate cu 20%
  • Exit mobile version