Cauta

Prima facultate dedicata inghetatei

Putine sint afacerile care infloresc pe timp de criza. Una dintre ele este Carpigiani Gelato University infiintata la Bologna de compania Carpigiani care produce 70% din utilajele pentru crearea gelato ce se folosesc in lume. Cei dispusi sa plateasca suma de 600 de euro pentru cursul de o saptamina vor deveni gelato. Patrick
Hopkins, americanul director al universitatii infiintate in 2003, explica: „Anul trecut am avut o crestere de 89% a numarului celor inscrisi. Multi dintre ei sint oameni de afaceri trecuti de prima tinerete care si-au pierdut slujbele”. Pentru ca gelato nu e deloc acelasi lucru cu inghetata: gelato este mai putin grasa decit inghetata, contine mai putin aer si se serveste la temperaturi mai mari, in consecinta, are o aroma mai bogata si mai puternica decit inghetata. Acest lucru permite experimentele si crearea de combinatii inedite, de la gelato cu parmezan si pere pina la gelato cu aroma de peste realizat de doi studenti din China.

Ultimele stiri

  • Călătorul aerian = vaca de muls a companiilor low cost!
  • Inspector superior din cadrul ANAF, reținut de DNA. Procurorii îl acuză de trafic de influență
  • Update. PLAN ROȘU în județul Iași: un autocar și un camion, implicate într-un grav accident/17 persoane, transportate la spital – FOTO
  • Insomnia Nu Este Doar Despre Somn: Cauze Profunde și Soluții Naturale
  • Influencerul român, noul Dumnezeu cu ring light: fără creier, dar cu like-uri divine
  • Cum va fi vremea în iunie. Estimările meteorologilor pentru prima lună de vară/Ce vești vin de la ANM
  • Dragnea spune că Ponta „a fost păcălit” să candideze: „El a avut un singur rol: să ia cât mai multe voturi de la Crin”
  • Furtunile au făcut ravagii în mai multe zone din țară. Străzi inundate, grădini distruse de grindină – VIDEO
  • UPDATE: S-a aflat rezultatul votului! Stelian Bujduveanu, primarul general interimar al Capitalei – VIDEO
  • Breaking news… în jurul lumii: Decizii istorice, sancțiuni și revolte pe toate continentele
  • Exit mobile version