AcasăOldExotic

Exotic

Adevarul este ca toti colegii de stabiliment imi spun ca sint un tip exotic. Atit de exotic incit atrag tot exotismul din natura chiar si materia exotica (pentru cunoscatori). Chiar si medicul meu ma alinta citeodata cu “Fira-i al naibii sa fii tu de exotic”. Si rosesc, da-mi place. Si m-am gindit sa profit de exotismul mintii mele si sa fiu creativ. Am vorbit cu nenea administratorul stabilimentului si
i-am propus sa ma lase sa deschid in uscatoria veche un restaurant exotic. De fapt, am planuri mari. Vreau sa deschid nu “un” restaurant, ci “cel mai” exotic restaurant exotic din lume. Ok. Acum, despre meniu. La bauturi vedeta va fi adevarata apa plata. De ce adevarata? Pentru ca lumea va bea apa plata de pe o suprafata plata, special amenajata. Apa plata trebuie bauta in stare plata nu imbuteliata in stare cilindrica. Aia nu mai e apa plata, sa stiti. Asta ca bautura. Ca mincare vor fi mai multe feluri principale. Primul fel principal vor fi buze de gaina in aspic. Al doilea va fi genunchi de peste la gratar cu mure. Va dati seama ce nebunie. Al treilea ar fi oase de meduza prajite cu sos de kiwi. Vom mai servi mititei din alge de uscat pe care a trecut tractorul care curata plaja. Va asigur ca mirosul de motorina face din aceste alge esuate pe tarm o adevarata delicatesa. Si, nu in ultimul rind, tot o specialitate la gratar: antricot de vultur cu alune de cimpie. Cam astea ar fi principalele feluri de mincare. Dar, meniul se va imbunatatii permanent in functie de cereri. Si cereri exotice vor fi in permanenta. Doar sintem un stabiliment de exceptie cu bolnavi de exceptie. Pofta buna…

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
39 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger