Daca tot a scapat cu viata din jungla panameza, dansatoarea din buric isi intretine faima perindindu-se pe la televiziuni. Ieri, s-a infiintat la “Neata cu Razvan si Dani” unde tocmai se desfasura o sezatoare pe tema delicateselor care amintesc de copilarie. Pentru ca bucatarul Vladut a promis ca va dezvalui, in curind, reteta laptelui de pasare, a sarit si Jasmine cu gura: “Am incercat si eu sa fac lapte de pasare, dar mi-a iesit lapte de cuc!” De apreciat sinceritatea buricaresei, dar ne roade, totusi, o nelamurire: Al cui era cucul?
Scris de Ziarul National
Jasmine, specialista in lapte de cuc
Ultimele știri
Viitorul unei vieți mai lungi și mai sănătoase: tehnologie, comunitate și wellness sustenabil
Longevitatea nu mai înseamnă doar medicină avansată – ci și stil de viață, solidaritate și tehnologii care ne ajută să fim mai conectați la...
De la genunchiul lui Vîlceanu la halba de Oktoberfest: Florin Roman între scandalul din Parlament și distracția cu iz bavarez
Florin Roman, actual deputat PNL de Alba, e genul de politician care nu trece neobservat nici când vorbește, nici când tace. Mai toată cariera...
