Daca tot a scapat cu viata din jungla panameza, dansatoarea din buric isi intretine faima perindindu-se pe la televiziuni. Ieri, s-a infiintat la “Neata cu Razvan si Dani” unde tocmai se desfasura o sezatoare pe tema delicateselor care amintesc de copilarie. Pentru ca bucatarul Vladut a promis ca va dezvalui, in curind, reteta laptelui de pasare, a sarit si Jasmine cu gura: “Am incercat si eu sa fac lapte de pasare, dar mi-a iesit lapte de cuc!” De apreciat sinceritatea buricaresei, dar ne roade, totusi, o nelamurire: Al cui era cucul?
Scris de Ziarul National
Jasmine, specialista in lapte de cuc
Ultimele știri
S-a încheiat era filantropiei bărbaților miliardari. Femeile preiau conducerea
A luat sfârșit epoca filantropiei magnaților americani, iar femeile bogate sunt acum în centrul atenției.Bill Gates și Warren Buffett au inaugurat o nouă Eră...
