AcasăNewsZuckerberg s-a dus in hanorac la „logodna” Facebook

Zuckerberg s-a dus in hanorac la „logodna” Facebook

Mark Zuckerberg nu renunta la arhicunoscutul sau hanorac

Fondatorul celei mai mari retele de socializare, Mark Zuckerberg, vrea sa adune de pe Wall Street peste 10 miliarde de dolari. El s-a dus la o intalnire cu investitorii imbracat in hanorac, blugi si tenisi. Desi Facebook valoreaza aproape 100 de miliarde de dolari, rudele lui Zuckerberg nu pretind niciun ban de la el.

Mark Zuckerberg nu renunta la arhicunoscutul sau hanorac

Zuckerberg si-a scos la „petit” compania si a organizat recent o intalnire cu potentialii investitori, de la care vrea sa obtina 10,5 miliarde de dolari, dupa ce va scoate la vanzare actiuni Facebook. Acestea sunt estimate in prezent la 28-35 dolari bucata, iar compania este evaluata la 77-96 miliarde de dolari.

Lejer in fata a 400 de investitori

Desi a convocat 400 de potentiali investitori la elegantul hotel  Sheraton din Manhattan, Zuckerberg nu a renuntat la tinuta sa nonconformista, el aparand in arhicunoscutul hanorac, in blugi si in tenisi. Fondatorul Facebook a fost insotit de directorul financiar David Ebersman, imbracat in costum si cu  cravata, si de directoarea de operatiuni Sheryl Sandberg, care purta o rochie neagra si pantofi cu toc.

Familia Zuckerberg munceste din greu

Rudele lui Mark Zuckerberg (de la stanga, fratele Randi cu sotia sa, parintii sai, Ed si Donna, in centru, si surorile sale, Donna si Arielle, in dreapta fotografiei) isi castiga singure existenta

Parintii lui Mark, Ed si Donna Zuckerberg au primit de la fiul lor doua milioane de actiuni Facebook, estimate la 60 de milioane de dolari, dar nu renunta la munca zilnica in cabinetul lor stomatologic, deschis in 1978. De asemenea, una dintre surori, Arielle, este manager la o firma din San Francisco, iar cealalta sora, Donna, are un blog culinar si este doctorand la Universitatea Princeton. Si fratele lui Mark, Randi, isi castiga singur existenta, ca realizator al unui reality show in domeniul tehnic.

author avatar
Arpad Dobre
189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger