AcasăNewsZodiile cu „ghinion” la bani. Nativii care au bătăi de cap la...

Zodiile cu „ghinion” la bani. Nativii care au bătăi de cap la capitolul financiar

zodiac

Deși muncesc mult și nu sunt tocmai risipitori, când vine vorba de cheltuieli de natură personală, unor nativi li se întâmplă să constate că nu au deloc „lipici” la bani și parcă nu au niciodată resurse financiare suficiente pentru a fi mulțumiți de această latură a existenței lor.

Care ar putea să fie explicația pentru care unii nativi ai zodiacului se trezesc cu portofelul gol când se așteaptă mai puțin, deși nu se feresc de muncă și trudesc pentru a o duce cât mai bine? Ei bine, pare-se că zodia în care ne naștem are un rol semnificativ când vine vorba de norocul sau ghinionul la bani.

Așa că ar exista câteva zodii care se confruntă des cu probleme financiare. Pe scurt, ar cam fi predispuse la sărăcie.

Trei zodii în top

Când vine vorba de zodii care au ghinion la bani, cei mai afectaţi de această situaţie sunt nativii din Berbec, potrivit Viva.ro. Care să fie explicația? Una ce s-ar putea traduce printr-o reală calitate – generozitatea. Mai exact, nativii Berbec sunt foarte generoşi şi asta îi face să scape economiile printre degete.

Nici nativii din zodia Scorpion nu o duc prea grozav la capitolul noroc la bani – în sensul că astrele nu prea le surâd, așa că trebuie să se bazeze pe forţele proprii şi pe carismă. În cazul lor, un punct forte îl reprezintă acela că sunt destul de cumpătați și acest aspect le e de ajutor, în sensul în care au mai mereu fonduri de rezervă.

În acest „top 3” figurează și zodia Vărsător. Nativii acestei zodii au tendința să își risipească economiile pe haine şi gadgeturi sau alte obiecte la modă. Cu alte cuvinte, să cheltuiască mai tot ce au ca să țină pasul cu tendințele în materie de modă și tehnologie.

author avatar
Andrei Coman
228 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger