AcasăNewsZodiacul Revelionului, ca sa va mearga bine tot anul. La multi ani!...

Zodiacul Revelionului, ca sa va mearga bine tot anul. La multi ani!

Berbec

Intrati intr-o noua faza a vietii voastre. Indiferent unde faceti Revelionul, inainte de a pleca din casa voastra, asezati un bol in fata usii de la intrare, pe un suport, si puneti in el cinci monede, care vor atrage succes financiar tot anul. 5 este numarul vostru norocos la trecerea dintre ani. E bine ca, in restul anului, de cate ori iesiti sau intrati in casa, sa adaugati cate o moneda. Din imbracamintea de Revelion nu trebuie sa va lipseasca un accesoriu verde, de culoarea padurii!
Taur

Trebuie sa sarbatoriti Revelionul cu multa energie, sa fiti in centrul atentiei, sa va exprimati tare, sa va faceti auziti si remarcati. Este interzis orice gand negativ, orice stare de melancolie la trecerea dintre ani. Anul care vine trebuie sa va gaseasca intr-o forma energica. In buzunar sa aveti bani in numar de 9! Noua monede sau 9 bancnote. Din imbracaminte sa nu va lipseasca un element de culoarea nisipului brun.

Gemeni

Trebuie sa petreceti Revelionul cu mare pompa. Chiar nu conteaza daca mergeti undeva sau stati acasa. Sa fiti imbracati foarte elegant si sa aveti ceva purpuriu in costumatie. Masa sa fie aranjata ca pentru fete regesti, dati drumul creativitatii si faceti din orice nimic un ornament  fastuos. In coltul de sud-est al casei puneti o mica planta, sanatoasa, care va atrage asupra voastra sansele cresterii personale. A! Si daca aveti televizor in dormitor, sa nu-l deschideti pentru nimic in lume! Numarul norocos la trecerea dintre ani este 3, deci sa aveti trei monede sau bancnote in buzunar.

Rac

Ar fi bine sa faceti Revelionul cu persoane importante pentru cariera voastra. Daca nu se poate, macar sa nu uitati sa le felicitati de Anul Nou, chiar inaintea rudelor. Acasa, sa puneti flori proaspete in partea de est a biroului sau a locului unde petreceti, de obicei, cel mai mult timp. Acolo, sa aveti tot anul flori proaspete, care vor pastra un flux de energie pozitiva. Din dormitor, sa dispara orice fotografie, pictura, statueta sau ornament, care simbolizeaza solitarul. 8 este numarul vostru norocos, deci opt monede sau bancnote sa aveti in buzunar la trecerea dintre ani. Plus ceva verde intens in vestimentatie!

Leu

Simbolul Victoriei trebuie sa apara pe biroul vostru de acasa inainte de Revelion. Nu trebuie sa fie neaparat simboluri asiatice, chiar daca sunt la moda. Dati afara din casa orice accesoriu care va starneste o amintire neplacuta sau care a ramas dintr-o relatie incheiata. Chiar daca e vorba de bijuterii pretioase. E timpul sa mergeti mai departe cu toate panzele sus. 22 este numarul noroc la trecerea dintre ani. Deci, ati inteles: 22 de monede sau bancnote in buzunar! Din imbracamintea de Revelion sa nu lipseasca un element verde inchis.

Fecioara

Trebuie sa va incepeti noul an intr-o stare de optimism maxim. In casa, puneti-va multe simboluri ale norocului, acelea care va dau o stare de confort privindu-le. Chiar si obiectele de arta trebuie sa inspire veselie, prin ceea ce exprima si prin aranjament. La petrecerea de Revelion sa va ganditi intens la ceva ce doriti sa vi se implineasca in 2013 si sa fiti veseli, ca sa cresteti sansele de reusita. 7 este numarul vostru norocos la trecerea dintre ani, deci sa aveti sapte monede sau sapte bancnote in buzunar. Din vestimentatia de Revelion sa nu va lipseasca un element de culoarea cafelei cu lapte.

Balanta

Zeita Norocului va indrageste peste masura in 2013, asa ca sa nu va lipseasca de Revelion din buzunar o lista cu dorinte ce vreti sa vi se implineasca in noul an. Fiti foarte indrazneti si sa nu uitati nici dorintele privind sanatatea. Zeita va sti sa va dea dupa propriile masuri, pe care voi nu le cunoasteti. Pe langa lista, in buzunar sa mai aveti 11 monede sau bancnote. In partea de nord a casei sa asezati clopotei de vant, formati din sase tije din metal, cu terminatii in V, care sa faca energiile sa curga benefic si sa atraga norocul. In dormitor, care trebuie vopsit in culorile alb-ivoriu, bej sau galben de lamaie, asezati ornamente de culoare rosu purpuriu sau rosu de Burgundia, pentru a activa focul pasiunii. Din vestimentatia de Revelion sa nu va lipseasca un accesoriu de culoare indigo.

Scorpion

Petrecerea de Revelion sa va gaseasca cu cele trei monede chinezesti I-Ching, legate cu fir rosu sau auriu, pe care le puteti procura de la magazinele de profil, ca mai e timp. In plus, doua monede sau bancnote din banii nostri sau din care aveti (!). Trecerea dintre ani va avantajeaza in primul rand din punct de vedere romantic, daca si numai daca, in toiul petrecerii, nu veti uita de partenerul de viata. In dormitor, acasa, trebuie sa faceti un aranjament inainte de incheierea anului. Daca patul are vreo laterala lipita de perete, eliberati-o! Plasati patul pe mijloc, cu spatii egale in laterale. Din vestimentatia de Revelion sa nu va lipseasca un element portocaliu.

Sagetator

Acasa, faceti un coltisor intim pentru doua persoane. Cel mai indicat, doua fotolii orientate unul spre altul si o masuta la mijloc. Inainte de petrecerea de Revelion sau chiar in timpul acesteia, daca il faceti acasa, sa stati impreuna cu persoana iubita in acest „coltisor” si sa savurati o cafea sau un pahar de sampanie! Pacea in cuplu va asigura succesul vostru in cariera in 2013. La trecerea dintre ani sa aveti in buzunar o moneda sau o bancnota, 1 fiind numarul vostru norocos pentru noaptea de Revelion. In imbracaminte sa aveti ceva rosu aprins.

Capricorn

Achizitionati de la magazinele de profil opt figurine-pestisori de culoare rosie si una neagra (chiar pestisori vii daca aveti acvariu). Cei noua pestisori trebuie amplasati in partea de nord a casei, de unde, tot anul, vor activa energiile legate de cariera. Din dormitor trebuie sa dispara eventualele fotografii cu parintii sau desenele progeniturilor, indiferent cat sunt de simpatice. Relatia de cuplu va fi mult mai dinamica fara interventii indiscrete de felul acestor amintiri, care trebuie sa-si gaseasca alte locuri de expunere. 18 monede sau bancnote trebuie sa aveti in buzunar la trecerea dintre ani si din vestimentatie sa nu va lipseasca un obiect de culoare maron.

Varsator

Incepand din noaptea de Revelion se vor face simtite multe imbunatatiri ale vietii voastre. Chiar daca sunteti niste mancaciosi, la trecerea dintre ani sa fiti moderati, pentru ca asa cum veti fi in aceasta noapte, veti fi tot anul. Moderatie in alimentatie este un „rau” absolut necesar pentru voi, de aceasta depinzand sanatatea voastra. In noaptea de Revelion sa purtati un element de vestimentatie de culoare albastru electric si, ca bijuterie, o piatra de ametist, care va impune armonie numai privind-o. In buzunar sa aveti patru monede sau bancnote, numarul vostru norocos de Revelion.

Pesti

Acesta este „acel” an, atat de mult asteptat. Un an al dorintelor implinite, al iubirii magice, al satisfactiei profesionale. Deci, Revelionul sa va gaseasca in cea mai optimista forma, fara nicio nota negativa. Este interzis sa va enervati daca partenerul de viata sau copiii pierd prea mult timp cu imbracatul. Este interzis sa consumati prea mult alcool, care sa va trimita la culcare inainte de aparitia zorilor. Pentru birou trebuie sa va achizitionati un glob de cristal, pe care sa-l duceti la serviciu cu prima ocazie. Globul de cristal nu trebuie in niciun caz sa lipseasca celor care lucreaza in domeniile educatiei, literaturii, publicitatii, media si comunicatii! Din dormitor, trebuie sa scoateti afara, daca exista, orice oglinda de dimensiuni mari, care reflacta patul. In buzunar, 2013 trebuie sa va prinda cu o moneda sau o bancnota, 1 fiind numarul vostru norocos de Revelion. Din vestimentatie, sa nu va lipseasca un element de culoare galben.

author avatar
Adina Mutar
1.360 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger