AcasăNewsMotiunea simpla la adresa ministrului de Interne, respinsa

Motiunea simpla la adresa ministrului de Interne, respinsa

UPDATE: Demersul formatiunii de Opozitie a fost supus votului deputatilor.

Au fost 99 de voturi” pentru”, 149 „impotriva” si 3 abtineri, ceea ce inseamna ca motiunea simpla a fost respinsa de Camera Deputatilor.

In cursul zilei de miercuri, urmeaza sa se supuna votului in plenul Camerei Deputatilor motiunea simpla depusa de PNL la adresa sefei MAI, Carmen Dan.

Motiunea denumita „Bastoanele PSD peste obrazul democratiei romanesti” – depusa pe fondul violentelor de la mitingul din 10 august, din Piata Victoriei, si prin care cei 66 de initiatori o vor plecata pe Carmen Dan din fruntea MAI – a fost citita la Camera in cursul zilei precedente, in prezenta ministrului de Interne. Dupa dezbatere, urmeaza, asadar, votul final, care se va da in cursul acestei zile.

author avatar
Cristina Stefan
166 afisari

1 COMENTARIU

  1. Mai terminati cu plangerile impotriva jandarmeriwei romane. Ea a actionat foarte bland la protestul din 10 august. Daca se intampla asa ceva in occident vedeau protestarii si violenti si pasnici pe dracu. Ce inseamna ca au fost si protestari pasnici ? Spune-mi cu cine te aduni ca sa spun cine esti, zice un proverb romanesc. Asa ca…. Motiune impotriva lui Carmen Dan ? Inca o idiotenie a opozitiei parlamentare. USR si PNL toti o apa si un pamant.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger