AcasăNews"Ziua Portilor Deschise" la MAI: Peste 2.000 de copii au vizitat sediul...

„Ziua Portilor Deschise” la MAI: Peste 2.000 de copii au vizitat sediul Ministerului de Interne, pe 1 iunie

In cele trei ore cat au avut la dispozitie pentru a se plimba in sediul, dar si in curtea institutiei, prichindeii si elevii de generala si liceu care au ales sa mearga la sediul Ministerului Administratiei si Internelor, de 1 iunie, Ziua internationala a copilului, au aflat o multime de lucruri noi despre acest domeniu si au putut vedea autovehiculele si mijloacele specifice de interventie ale politistilor si jandarmilor.

Pe 1 iunie, cu ocazia celei de-a sasea editii a „Zilei Portilor Deschise” la MAI, eveniment ce a coincis cu data la care, in Romania si in lume, sunt sarbatoriti copiii, nu mai putin de 2.000 de micuti, dar si adolescenti si liceeni au ales sa vina in Centrul Capitalei, pentru a trece pragul sediuluI ministerului condus de Gabriel Oprea. Vicepremierul i-a intampinat, a stat de vorba cu ei si le-a prezentat sala de videoconferinte.

In curtea ministerului, micii vizitatori si insotitorii lor au descoperit autovehiculele si mijloacele specifice de interventie ale politistilor, jandarmilor, politistilor de frontiera si ale pompierilor. Mai mult, au putut admira si un elicopter din dotarea Inspectoratului General de Aviatie, aflat in parcarea MAI. Dupa cum era de asteptat, aceasta zona a fost una din punctele de atractie ale evenimentului.

Spre incantarea micilor vizitatori, de la evenimentul organizat chiar de Ziua internationala a copilului nu au lipsit nici cainii politisti, si nici robotul pirotehnic.

306 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger