AcasăNewsZIUA NATIONALA: Cum vor circula mijloacele de transport in comun pe 29...

ZIUA NATIONALA: Cum vor circula mijloacele de transport in comun pe 29 noiembrie si 1 decembrie!

Ca in fiecare an, pe soseaua Kiseleff, in zona Arcului de Triumf, circulatia mijloacelor de transport in comun va fi deviata – atat pentru repetitiile pentru parada de ZIUA NATIONALA, cat si pentru defilarea de 1 decembrie.

Ca urmare, reprezentantii Regiei Autonome de Transport in Comun Bucuresti (RATB) au anuntat modificarile in parcursul autobuzelor ce parcurg traseul catre centrul Capitalei.  Restrictiile intra in vigoare, potrivit Brigazii de Politie Rutiere, atat vineri, cat si sambata, la ora 05 si dureaza pana la ora 14 pentru Sos. Kiseleff, intre Piata Presei Libere si Piata Arcul de Triumf. De asemenea, intre orele 09-14 restrictiile vizeaza Sos. Kiseleff intre Piata Presei Libere si Piata Victoriei, pe Str. Alexandru Constantinescu intre Piata Arcul de Triumf si Bd. Marasti, pe Bd. Maresal Alexandru Averescu intre Piata Arcul de Triumf si Bd. Marasti, pe Bd. Constantin Prezan intre Piata Arcul de Triumf si Piata Charles de Gaulle.

Iata lista completa a modificarilor ce vizeaza mijloacele de transport in comun, potrivit RATB:

Autobuzele 131 vor circula pe traseul de baza intre „Piata Romana” si Piata Charles de Gaulle. Apoi pe Bd. Aviatorilor, Str. Nicolae Caramfil, Bd. Aerogarii, sos. Bucuresti-Ploiesti „Complex Comercial Baneasa”. Modificarile sunt valabile pe ambele sensuri de mers.

Autobuzele 149 vor circula pe traseul de baza intre terminalul „Complex Comercial Baneasa” si intersectia Str. Baiculesti/Bd. Poligrafiei, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Poligrafiei, Str. Jiului, Bd. Gloriei pana la cap linie „Cartier Damaroaia”, cu intoarcere prin Str. Natatiei, Str. Jiului, Pasaj Poligrafiei, apoi revin pe traseul obisnuit.

Autobuzele liniei 295 vor functiona pe traseul de baza intre terminalul „Gara de Nord” si intersectia Bd. Ion Mihalache/Str. Al. Constantinescu, apoi modificat in ambele sensuri pe Bd. Ion Mihalache, Bd. Bucurestii Noi, Bd. Gloriei, Str. Piatra Morii, Str. Coralilor, Sos. Straulesti, Bd. Ion Ionescu de la Brad, Bd. Gheoghe Ionescu Sisesti, apoi revin pe traseul de baza.

Autobuzele 261 vor circula pe traseul actual intre terminalul „Complex Comercial Baneasa” si intersectia sos. Gh. Ionescu Sisesti/Bd. Ion Ionescu de la Brad, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Ion Ionescu de la Brad, sos. Straulesti, Str. Coralilor, Str. Piatra Morii cu intoarcere prin intersectia cu Bd. Gloriei apoi pe Str. Piatra Morii pana la terminalul”Cartier Damaroaia”.

De asemenea, linia 282 va functiona pe traseul de baza intre terminalul „Gara de Nord” si intersectia  sos. N. Titulescu/Bd. Banu Manta, apoi autobuzele vor circula pe un traseu modificat in ambele sensuri, pe sos. Nicolae Titulescu, Bd. Iancu de Hunedoara, Cal. Dorobantilor, Piata Dorobantilor, Str. Av. Radu Beller, apoi traseul de baza.

Liniile 304 si 449 vor functiona pe traseul de baza intre terminalul „strand Straulesti” respectiv „Pasaj CFR Balotesti” si intersectia sos. Bucuresti-Ploiesti/Bd. Ion Ionescu de la Brad, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Ion Ionescu de la Brad, sos. Straulesti, Str. Coralilor, Str. Piatra Morii cu intoarcere prin intersectia cu Bd. Gloriei apoi pe Str. Piatra Morii pana la terminalul „Cartier Damaroaia”.

Linia 331 va functiona pe traseul de baza intre terminalul  „Piata Romana” si Piata Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat prin Bd. Aviatorilor, Piata Victoriei, Bd. Ion Mihalache, Bd. Bucurestii Noi, Bd. Gloriei, pana la terminalul „Cartier Damaroaia”, cu intoarcere pe Str. Natatiei, Str. Jiului, Bd. Bucurestii Noi, apoi traseul de baza.

Linia 330 va functiona pe traseul de baza intre terminalul „Faur Poarta 4” si „Piata Charles de Gaulle”, unde va intoarce.

Linia 335 va functiona pe traseul de baza intre terminalul „Barajul Dunarii” si „Piata Charles de Gaulle”, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri pe Bd. Aviatorilor, Str. Nicolae Caramfil, Bd. Aerogarii, sos. Bucuresti – Ploiesti, terminalul”Complex Comercial Baneasa”.

Linia 780 va functiona pe traseul de baza intre terminalul”Gara Basarab” si intersectia Str. Clabucet/Bd. Ion Mihalache, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri prin Bd. Ion Mihalache, Bd. Bucurestii Noi, Bd. Gloriei, Str. Coralilor, Sos. Straulesti, Bd. Ion Ionescu de la Brad, sos. Bucuresti-Ploiesti, terminalul „Aeroportul Henri Coanda”.

Linia 783 va functiona pe traseul de baza intre terminalul „Piata Unirii” si „Piata Victoriei”, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri pe Bd. Aviatorilor, Str. Nicolae Caramfil, Bd. Aerogarii, sos. Bucuresti Ploiesti, terminalul „Aeroportul Henri Coanda”.

592 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger