AcasăNewsZIUA NATIONALA A ROMANIEI. Vezi aici LIVE VIDEO evenimentele de la Arcul...

ZIUA NATIONALA A ROMANIEI. Vezi aici LIVE VIDEO evenimentele de la Arcul de Triumf!

ZIUA NATIONALA A ROMANIEI. Multumita portalului StirileProTV.ro toti cei care nu pot ajunge la Arcul de Triumf pot vedea parada militara din Capitala prin intermediul unui streming live de la fata locului.

Peste 1.500 de militari si tehnica militara apartinand Ministerului Apararii Nationale, Ministerului Administratiei si Internelor, Serviciului Roman de Informatii si Serviciului de Protectie si Paza participa la evenimentul dedicat Zilei Nationale a Romaniei.

Un moment special al Paradei il va constitui defilarea Detasamentului de Cavalerie al Jandarmeriei, care ar putea avea un participant special – o fetita de numai 9 ani. Prezenta acesteia este insa incerta.

Streaming LIVE VIDEO de pe Arcul de Triumf oferit de stirileprotv.ro!

Streaming LIVE VIDEO de pe Bulevardul Kiseleff oferit de stirileprotv.ro!

MApN va participa la eveniment cu blocuri de parada reprezentative tuturor categoriilor de forte: aerian, terestru si maritim. De altfel, fortele care vor participa la parada au facut, duminica, o repetitie generala. In anii trecuti, vremea nefavorabila a facut imposibila decolarea avioanelor de tip MiG, insa chiar si in aceste conditii peste 2.500 de persoane s-au adunat in fiecare an pentru a asista la spectacol.

author avatar
Ciprian Purice
1.363 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger