AcasăNewsZiua motiunii. Dancila spune ca nu demisioneaza si anunta ca la anul...

Ziua motiunii. Dancila spune ca nu demisioneaza si anunta ca la anul isi schimba abordarea

Pana sa inceapa votul asupra motiunii de cenzura, premierul s-a mai adresat o data parlamentarilor aflati in sala la sedinta comuna a Camerei si a Senatului, afirmand cu subiect si precidat ca nu renunta la prerogativele din fruntea Guvernului, oricat i-ar cere Opozitia.

„Demisia nu ajuta Romania, arata iresponsabilitatea dumneavoastra – sa ceri demisia prim-ministrului cu cateva zile inainte de preluarea presedintiei Consiliului UE. Asta arata ca nu intelegeti care este rolul Romaniei (…) ca nu ganditi decat prin prisma interesului personal si al campaniei electorale”, a afirmat premierul.

Raspunzand cererilor Opozitiei de a-si prezenta demisia, Dancila a replicat pe un ton categoric: „va spun o singura data: nu imi dau demisia (…) nu pentru ca este un lucru declarativ (…) nu-mi dau demisia pentru ca am certitudinea ca Romania merge pe drumul cel bun, ca romanii apeciaza masurile pe care le luam. Ca pot, spre deosebire de dvs, sa reprezint Romania cu demnitate in Parlamentul European, in institutiile europene”.

Premierul anunta si o schimbare de atitudine, pentru anul ce vine. „Va promit ca anul viitor abordarea mea se va schimba, va fi o abordare mult mai pragmatica (…) am inteles ca de fapt nu pot avea asteptari pe proiecte, programe, si singura speranta ramane Coalitia, romanii si Romania”, a conchis Dancila.

167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger