AcasăNewsZiua Internationala a Femeii: Un logo-floare de la Google, cadou de 8...

Ziua Internationala a Femeii: Un logo-floare de la Google, cadou de 8 martie!

Google ne aminteste: 8 martie, Ziua Internationala a Femeii

De Ziua Internationala a Femeii, sarbatorita pe 8 martie, Google le ofera, joi, utilizatoarelor popularului motor de cautare un cadou special: un logo-floare, simbolic.

8 martie, Ziua Internationala a Femeii, marcata de Google printr-un logo-floare

Asadar, pe 8 martie, pe langa florile si micile cadouri pe care le primesc de la prieteni, soti sau copii, in dar de Ziua Internationala a Femeii, doamnele si domnisoarele care acceseaza pe 8 martie o pagina de Internet primesc de la Google o floare simbolica, prin intermediul unui logo dedicat celor mai delicate fiinte din lume.

Stiati ca 8 martie, Ziua Femeii, cunoscuta si drept „Ziua Mamei”, in perioada comunista, este sarbatoare oficiala in tari precum Afganistan, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Burkina Faso, Cambodgia, China, Cuba, Georgia, Guinea-Bissau, Eritrea, Kazahstan, Kargazstan, Laos, Madagascar, Republica Moldova, Mongolia, Muntenegru, Nepal, Rusia, Tadjikistan, Turkmenistan, Uganda, Ucraina, Uzbekistan, Vietnam si Zambia? Ziua Internationala a Femeii este sarbatorita si in Croatia, Serbia, Bulgaria, Romania si Letonia, fara, insa, a fi o zi oficiala.

In Romania se obisnuieste ca, pe langa flori sau mici daruri oferite mamelor, sa se ofere asemenea cadouri si bunicilor, învatatoarelor sau profesoarelor. Din 2010, avem o sarbatoare oficiala destinata mamelor – Ziua Mamei, marcata in prima duminica a lunii mai. Pana in mai, insa, exista ziua de 8 martie, Ziua Internationala a Femeii de care ne aminteste Google, joi, printr-un logo colorat si special dedicat reprezentantelor sexului frumos.

394 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger