AcasăNewsZIUA INTERNATIONALA A COPILULUI: Google a ales un logo cu jucarii!

ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUI: Google a ales un logo cu jucarii!

E 1 iunie, e Ziua internationala a Copilului! Aproape ca nu e prichindel pe lume care sa nu astepte prima zi a lunii iunie (Ziua internationala a Copilului), despre care, se stie, ca e dedicata celor mici. Prilej perfect si pentru Google, cunoscutul motor de cautare, sa-si schimbe logo-ul de start cu o varianta simpatica, special destinata micutilor utilizatori.

Ziua internationala a Copilului
Ziua internationala a Copilului

Ziua internationala a Copilului. Ca urmare, in clipa in care accesati pagina Google Romania intrati, practic, intr-o miniunivers al jucariilor. In centrul logo-ului schimbat special pentru 1 iunie, Ziua internationala a Copilului, descoperim o papusica dragalasa foc, avand alaturi un titirez si un trenulet, dar si mai multe cuburi destinate prichindeilor care invata primele litere si cifre. De altfel, logo-ul Google il puteti regasi privind literele de pe cuburile de lemn, cu aplicatii colorate.

Nu e prima oara cand Google alege sa-si schimbe logo-ul, cu ocazii deosebite. Se intampla la aniversarile marilor persoanalitati, dar si la comemorari importante, precum si pentru a marca diverse evenimente semnificative. Duminica, 1 iunie, s-a intamplat sa avem o noua sigla Google, de sarbatoare, cu ocazia Zilei internationale a Copilului.

author avatar
Cristina Stefan
351 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger