AcasăNews"Ziua Cadrului Didactic", sarbatorita la Busteni

„Ziua Cadrului Didactic”, sarbatorita la Busteni

Luni, 9 martie a.c., la Busteni s-a desfasurat cea de-a XII-a editie a „Zilei Cadrului Didactic”.

In cadrul acestei manifestari, devenita o adevarata traditie, au fost sarbatoriti profesorii din localitate care s-au evidentiat prin rezultate remarcabile in pregatirea elevilor olimpici. Festivitatea reprezinta continuitatea numeroaselor activitati desfasurate de primarie in domeniul invatamantului pe plan local.

Aceasta a constituit un deosebit prilej pentru recompensarea a 34 de cadre didactice care isi desfasoara activitatea in unitatile de invatamant din Busteni.  La fel ca si in anii anteriori, intr-un cadru festiv, dascalilor le-au fost oferite flori, diplome si, nu in ultimul rand, generoase premii in bani. Acestea s-au ridicat la o valoare totala de aproximativ 24.000 de lei.

Evenimentul, marcat de o atmosfera deosebit de calda, a fost onorat de prezenta unui numar de 120 de cadre didactice din localitate. Au dat curs invitatiei la aceasta deosebita manifestare din viata invatamantului din Busteni numerosi reprezentanti ai administratiei locale, alaturi de care au mai fost prezenti si Cristina Petre – Inspector pentru educatie permanenta din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Prahova, precum si deputatul George Ionescu, co-presedinte PNL Prahova.

author avatar
eNational
409 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger