AcasăNewsZiua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene sarbatorita cu un show aviatic...

Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene sarbatorita cu un show aviatic – VIDEO

(foto: aripiromanesti.ro)

Sarbatoare la mare inaltime, pe 20 iulie, de ziua Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene. Dupa o serie de ceremonii oficiale, vineri, in Bucuresti va avea loc un show aviatic.

(foto: aripiromanesti.ro)

Mai multe avioane militare vor participa, vineri, la un spectacol aerian, pentru care s-au facut repetitii in ultimele zile. Show-ul aviatic organizat de Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene va avea loc in jurul pranzului, dupa ce, dimineata, s-au desfasurat ceremonii militare si religioase in cadrul carora s-au omagiat eroii aviatiei romane.

La ceremonialul de la Monumentul Eroilor Aerului din Piata Aviatorilor din Bucuresti a luat parte si presedintele interimar, Crin Antonescu.

Traficul a fost restrictionat in intervalul 9.30-11.30, in Capitala, intre Piata Victoriei si Piata Charles de Gaulle, dar si pe strada Arhitect Ion Mincu, intre soseaua. Kiseleff si bulevardul Aviatorilor. Nu s-a circulat nici pe strada Aviator Gheorghe Demetriade si intre strada Emil Pangratti si bulevardul Aviatorilor, au anuntat reprezentantii Brigazii de Politie Rutiera.

Spectacole aeriene vor avea loc si sambata si duminica, in zona Baneasa.

616 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger