AcasăNewsZiaristii de la "Romania libera" au intrat in greva!

Ziaristii de la „Romania libera” au intrat in greva!

(foto: paginademedia.ro)

Jurnalistii cotidianului Romania libera, atat cei de la editia tiparita, cat si cei din redactia online au intrat, joi, in greva.

(foto: paginademedia.ro)

Ziaristii au anuntat chiar pe site-ul publicatiei ca, incepand de la orele 14, opresc lucrul pe termen nelimitat. Intre timp, textul respectiv a fost scos, potrivit Pagina de media. Jurnalistii de la „Romania libera” au ales aceasta metoda de protest dupa ce nu si-au mai primit salariile in ultimele trei luni.

„Din cauza neonorarii de catre conducerea administrativa a cotidianului Romania libera a obligatiilor financiare fata de redactie, ziaristii de la departamentele print si online au decis sa intrerupa activitatea pe termen nedeterminat, incepand de astazi, 28 februarie, ora 14.00”, au scris jurnalistii pe contul de Facebook al publicatiei amintite. Pe pagina ziarului ultima stire publicata dateaza de la ora 13.59.

Actuala situatie conflictuala de la „Romania libera” vine la doar cateva luni dupa ce jurnalistii au trimis o scrisoare catre conducerea ziarului, cerand plata salariilor restante.

author avatar
eNational
397 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger