AcasăNewsZiarista olandeza, violata in grup de egipteni

Ziarista olandeza, violata in grup de egipteni

Incidentele petrecute in ultimele zile, in Piata Tahrir, din Cairo, s-au lasat si cu altfel de victime, o ziarista olandeza fiind violata in grup.

Desi protestul in masa este impotriva presedintelui islamist Mohamed Morsi, la mijloc au fost prinsi inclusiv ziaristii straini sau militantii impotriva violentei sexuale.

Cum fortele de ordine sunt, in mare masura, alaturi de cei care nu cred in egalitatea intre sexe, numai in noaptea de 30 iunie spre 1 iulie s-au inregistrat cel putin 44 de agresiuni sexuale, printre victime aflandu-se femei, batrani si chiar copii.

Una dintre victime este o ziarista olandeza de 22 de ani, corespondenta la fata locului, care a fost agresata de cel putin opt indivizi si a ajuns in stare grava la spital.

Conform rtv.net, agresiunea a fost confirmata de reprezentantii Ambasadei Olandei din Cairo, care au precizat ca tanara a fost supus unei interventii chirurgicale.

Incidentul nu este primul de o asemenea natura. In 2011 a fost agresata sexual Lara Logan, corespondentul CBC, iar in 2012 a fost agresata sexual Natasha Smith, jurnalista britanica.

author avatar
Cristi Ionita
436 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger