AcasăNewsZiar din Bulgaria: "Turistii romani fura chiar si televizoarele din camerele de...

Ziar din Bulgaria: „Turistii romani fura chiar si televizoarele din camerele de hotel”

De cativa ani, romanii se inghesuie sa-si petreaca vacanta de vara pe litoralul bulgaresc, considerand ca sunt conditii mai bune, la preturi mai mici.

Amatorii de vacante s-ar putea sa fie dezamagiti, insa, cand vor afla ce scrie un cotidian din Bulgaria, „Monitor”, despre conationalii care aleg sejururile oferite de vecinii de la sud. Jurnalistii in cauza ii acuza pe turistii din Romania ca ar fi ajuns ca, dupa vacanta petrecuta la hotel, sa plece acasa, cu bagajele ceva mai pline decat venisera. Si ca ar fi incercat sa ia televizoarele din camera, dar si prosoapele.

„Turistii romani fura chiar si televizoarele din camerele de hotel. In acest an vom fi foarte prudenti si nu vom mai permite asemenea practici”, sustin patronii de hoteluri si restaurante din Bulgaria, conform Antena 3, citand Agerpres. „Cameristele sustin ca turistii romani golesc total baile – iau hartia igienica, sampoanele, sapunurile”, titreaza publicatia citata.

Mai mult, turistii veniti din Romania sa-si petreaca vacanta in tara vecina sunt acuzati ca ar incerca sa fenteze sistemul, cand e vorba de masa, cazandu-se intr-un hotel mai ieftin, dar incercand sa manance in regim all-inclusive.

 

author avatar
eNational
585 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger