AcasăNewsZi decisiva pentru Gigi Becali! Va afla sentinta in dosarul "Valiza"

Zi decisiva pentru Gigi Becali! Va afla sentinta in dosarul „Valiza”

Inalta Curte de Casatie si Justitie va da marti sentinta definitiva in dosarul „Valiza”, in care Gigi Becali este acuzat de dare de mita, dupa ce, in urma cu un an, trei magistrati au decis achitarea inculpatilor, printre care si Victor Piturca.

La termenul precedent, patronul stelist a recunoscut in fata instantei  ca a antedatat documente pentru a incasa bani.  De asemenea, el a spus ca Victor Piturca a semnat in calitate de martor, dar ca la momentul respectiv habar nu avea de situatia in cauza. Gigi Becali a tinut sa adauge in fata magistratilor ca este „vinovat de uz de fals”.

Finantatorul Stelei va afla marti sentina suprema in dosarul „Valiza”, dar nu va fi adus in sala de judecata. Acesta va afla de la televizor decizia judecatorilor.

Gigi Becali este acuzat de dare de mita in cazul promisiunii de premiere a fotbalistilor de la Gloria Bistrita in anul 2006 si U Cluj doi ani mai tarziu. In primul caz, cate 5.000 de euro in caz de egal si 10.000 pentru o victorie cu Rapid, arata GSP.ro.

author avatar
Anca Murgoci
353 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger