AcasăNewsZi decisiva pentru Gigi Becali! Va afla daca va fi eliberat temporar

Zi decisiva pentru Gigi Becali! Va afla daca va fi eliberat temporar

Gigi Becali este singurul patron incatusat din Liga 1

UPDATE: 11.53: Decizia pentru contopirea pedepselor primite in Dosarul „Valiza” si in Dosarul schimburilor de terenuri cu Ministerul Apararii a fost amanata pana pe data de 27 iunie 2013.

UPDATE 11.00: Cererea de eliberare pentru o perioada de 90 de zile in cazul lui Gigi Becali a fost respinsa. Din moment in moment, latifundiarul din Pipera va afla ce vor decide magistratii in legatura cu pedepsele pe care le-a primit pana acum in Dosarul „Valiza” si in Dosarul schimburilor de terenuri cu MApN – daca masurile se vor contopi sau nu. Fostul deputat le-a cerut magistratilor ca sedinta de judecata sa fie secreta pentru ca familia lui sa nu fie afectata de o eventuala decizie nefavorabila pe care ar putea sa o primeasca.

Miercuri este o zi decisiva pentru latifundiarul din Pipera. Tribunalul Bucuresti va decide daca ii admite lui Gigi Becali cererea de intrerupere a pedepsei pentru o perioada de trei luni.

Gigi Becali este singurul patron incatusat din Liga 1

De asemenea, instanta va da un raspuns si in ceea ce priveste solicitarea de contopire a pedepselor primite in Dosarul „Valiza” si in Dosarul schimburilor de terenuri cu MApN. Judecatorii ar putea stabili un spor de pedeapsa pentru Gigi Becali de la sase luni la doi ani.

Latifundiarul din Pipera vrea sa fie iasa din penitenciar timp de 90 de zile pentru a se ocupa de clubul din Ghencea. De asemenea, Becali a anuntat ca cere eliberearea temporara pentru a fi acasa in ziua in care una dintre fetele lui va implini 18 ani, arata Romania TV.

Fostul deputat este in spatele gratiilor de pe data de 20 mai cand a primit trei ani de inchisoare cu executare in Dosarul schimburilor de terenuri cu Ministerul Apararii pentru savarsirea infractiunii de complicitate la abuz in serviciu.

Citeste si:

Gigi Becali cere intreruperea pedepsei pentru a participa la majoratul fetei sale

Gigi Becali cere sa fie lasat in libertate ca sa poata salva campioana de la faliment: Fara mine, Steaua nu exista!

author avatar
Anca Murgoci
2.206 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger