AcasăNewsZi decisivă pentru Cornel Dinicu. Patronul de la Ferma Dacilor află hotărârea...

Zi decisivă pentru Cornel Dinicu. Patronul de la Ferma Dacilor află hotărârea judecătorilor

sursa foto: wowbiz.ro

Patronul de la Ferma Dacilor ar putea afla miercuri, 14 februarie, decizia judecătorilor. Și anume dacă îi va fi permis să ia legătura cu fiul său, dar și cu iubita.

Concret, Tribunalul Prahova judecă, miercuri, contestaţia patronului complexului Ferma Dacilor, Cornel Dinicu, faţă de decizia Judecătoriei Ploieşti care i-a respins solicitarea de modificare a obligaţiilor aferente arestului la domiciliu, în sensul de a i se permite să ia legătura cu fiul său şi cu concubina sa, conform Agerpres.

Citiți și: FERMA DACILOR. Lovitură pentru Cornel Dinicu! Nu mai poate face nimic, s-a terminat!

Răsturnare de situaţie în tragedia de la Ferma Dacilor. Patronul Cornel Dinicu a scos trei „aşi” din mânecă. Aşa va scăpa?

Fiul și concubina lui Cornel Dinicu, martori în dosar

Potrivit portalului instanţelor de judecată, Judecătoria Ploieşti a respins, vinerea trecută, ca neîntemeiată, cererea lui Dinicu de modificare a conţinutului arestului la domiciliu, el contestând ulterior decizia.

Atât fiul, cât și concubina lui Cornel Dinicu sunt martori în dosarul Ferma Dacilor, iar toţi cei trei au domiciliul la aceeaşi adresă. Iar printre condiţiile impuse de instanţă lui Dinicu – prin măsura arestului la domiciliu – se numără şi aceea de a nu comunica direct sau indirect, pe nicio cale, cu inculpaţii, cu persoanele vătămate sau membrii de familie ai acestora şi ai victimelor decedate, cu martorii şi experţii desemnaţi în cauză.

De asemenea, patronul Fermei Dacilor a solicitat instanţei permisiunea de a părăsi domiciliul pentru a merge la stomatolog, cererea fiind, de asemenea, respinsă. El a contestat şi această decizie, contestaţia urmând să fie judecată de Tribunal tot miercuri.
Administratorii complexului turistic Ferma Dacilor – Cornel Dinicu, Vitomir Adrian Ristin şi Adelina Elena Ilie – sunt acuzaţi de distrugere din culpă, care a avut ca urmare un dezastru.

Opt persoane – cinci adulţi şi trei copii – au murit carbonizate în urma incendiului care a izbucnit la Ferma Dacilor, în a doua zi de Crăciun a anului trecut.

author avatar
Andrei Coman
225 afisari

1 COMENTARIU

  1. „De asemenea, patronul Fermei Dacilor a solicitat instanţei permisiunea de a părăsi domiciliul pentru a merge la stomatolog, cererea fiind, de asemenea, respinsă.”
    Probabil ca daca dadea cu masina peste trei indivizi si-i omora pe loc, i s-ar fi permis sa mearga la stomatolog. Asa…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger