AcasăNewsUPDATE. Se prelungesc emoțiile pentru Elena Udrea. Când va afla dacă va...

UPDATE. Se prelungesc emoțiile pentru Elena Udrea. Când va afla dacă va fi extrădată în România

Elena Udrea așteaptă decizia instanței bulgare. Află azi dacă va fi extrădată în România (sursa foto: digi24.ro)

Elena Udrea mai are de așteptat până ce va afla dacă va fi extrădată sau nu în România.

UPDATE: Elena Udrea ar fi trebuit să afle marți dacă va fi adusă în România. Se aștepta o decizie a Curții de Apel din capitala bulgară, Sofia.

Doar că așteptarea în cazul deciziei privind extrădarea în România a Elenei Udrea se prelungește cu o săptămână. Și asta pentru că magistrații bulgari au amânat pentru 18 mai decizia în această speță.

UPDATE: Udrea a fost adusă în sala de judecată de la Curtea de Apel din Sofia. Iată imagini cu fostul ministru, surprinse marți, 10 mai:

Știrea inițială:

Fostul ministru al Dezvoltării și Turismului ar putea afla, marți, dacă va fi extrădată sau nu în România, unde are de ispășit o condamnare definitivă în dosarul gala Bute.

Curtea de Apel din Sofia va judeca, în 10 mai, recursul depus de avocații lui Udrea față de decizia magistraților bulgari care au admis, luna trecută, extrădarea fostei șefe de la Ministerul Dezvoltării. Decizia judecătorilor bulgari, pronunțată în 19 aprilie a fost una în primă instanță, drept urmare a putut fi contestată de către avocații Elenei Udrea – VEZI DETALII AICI.

Udrea, mesaj din arest

La o zi după ce s-a aflat că judecătorii bulgari au decis, în primă instanță, să fie predată autorităților din România, Elena Udrea a ales să transmită un mesaj public. Totul, sub forma unui mesaj postat pe pagina de Facebook a iubitului Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, în după-amiaza zilei de miercuri, 20 aprilie.

“Vă mulțumesc tuturor celor care ați înțeles că sunt arestată ilegal, cu încălcarea Constituției României și a Deciziei CJUE, deopotrivă! Vă mulțumesc tuturor celor care mă susțineți direct sau indirect, prin opiniile pe care le exprimați în mod public. Este nu doar cauza mea, ci și cauza apărării Constituției.

Implicarea voastră îmi dă putere să trec peste acest greu moment și îmi dă speranța că nedreptatea și nelegalitatea la care sunt supusă, vor lua sfârșit în curând”, a transmis, între altele, Udrea, în mesajul respectiv – VEZI MAI MULTE AICI.

Aceasta a fost reținută în 7 aprilie, după ce a fost prinsă în Bulgaria. S-a întâmplat chiar în ziua în care Înalta Curte a respins contestația în anulare depusă de Elena Udrea în dosarul ”Gala Bute”, ceea ce înseamnă că a rămas cu condamnarea de 6 ani de închisoare.

Citiți și: Elena Udrea NU scapă de dosarul Hidroelectrica nici din Bulgaria. Mutare de ultim moment de la Curtea de Apel

author avatar
Andrei Coman
528 afisari

4 COMENTARII

  1. Cine a dat pe voda Carol/Intr-o zi de 10mai/Nu a vrut o infractoare/Sau vreun uzurpator.
    La un moment dat parasuta lui Petrov se credea „regina Romaniei”…. Sa-i trimiteti o caruta regala condusa de Petrov ca altfel nu vrea sa vina inapoi,este ” regina sistemului ticalosit”.Concluzia-PIEI SATANA

  2. NU SE CREDEA, CI ERA INCURAJATA CA ESTE PREDESTINATA SA FIE PRESEDINTE A ROMANIEI. ASTROLOGI, GHICITOARE, VRAJITOARE, SAMANI SI MULTI PREOTI SI PROOROCI MINCINOSI O RASFATAU CU PREDESTINAREA. DACA RASFOITI PRESA O SA GASITI, CARE MAI CARE PREOT, MARE GHICITOR SI ASTROLOG…II SPUNEA CE VIITOR DE AUR ARE EA CALARIND SI JEFUIND ROMANIA. ASTA SE INTAMPLA CAND ESTI UN FONFLEU SI NU O PERSONALITATE CARE AI MUNCIT PENTRU A FI CEVA DE CAPUL TAU.

  3. La puscarie pe viata cu acest vierme care a furat banii publici ,linga ea trebuia sa fie la puscarie si fiica lui turnatorul Basescu care au distrus RO

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger