AcasăNewsZguduitor: Mesajul de adio al profesoarei care s-a sinucis de dorul fiului...

Zguduitor: Mesajul de adio al profesoarei care s-a sinucis de dorul fiului rapus de boala!

Mama unui baiat rapus de leucemie, profesoara de logopedie, de la Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Mihalceni, Vrancea, nu a mai facut fata durerii si a decis sa-si urmeze fiul, aruncandu-se intr-o fantana.

Profesoara Caterina Iorgu si-a luat viata vineri dimineata, fiind gasita moarta intr-o fantana. In urma ei a ramas multa durere si un bilet in care femeia isi explica gestul disperat si in care le cere iertare celor dragi pentru suferinta pricinuita, scrie ziaruldevrancea.ro.

Femeia, in varsta de 53 de ani a fost inmormantata langa sicriul cu trupul neinsufletit al fiului ei. Baiatul a decedat la varsta de 27 de ani, in urma cu un an, din cauza unei boli care a evoluat fulgerator. Dupa 12 luni de suferinta profesoara nu a mai facut fata durerii si a decis sa-si ia viata, nu inainte de a scrie un bilet de adio in care le-a cerut iertare atat sotului si fiului, cat si consatenilor pentru gestul ei. Scrisoare mai pastreaza inca urmele de lacrimi ale mamei indoliate.

Se pare ca femeia suferea de o depresie severa care ar fi rapus-o, mai ales ca in ultima perioada a avut si cateva probleme medicale. Caterina Iorgu si sotul ei, profesorul Dorel Iorgu, au dorit sa publice un volum de poezii in memoria unicului lor fiu, „George Iorgu – Substanta mea divina se dizolva”, care ar urma sa fie lansat luna viitoare.

Foto: ziaruldevrancea.ro

author avatar
Alina Costache
1.341 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger