AcasăNewsZgonea s-a lasat pacalit de ”sistem”

Zgonea s-a lasat pacalit de ”sistem”

Convins ca Valeriu Zgonea este acel ”fost presedinte al Camerei Deputatilor care s-a bucurat de sustinerea SRI” aflat pe lista lui Daniel Dragomir, Liviu Dragnea a deplans public soarta fostului sau coleg de partid.

Cu tot sprijinul SRI din al treilea om in stat si mare lider al <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpsd title=PSD data wpil keyword link=linked>PSD<a> Valeriu Zgonea a ajuns peste noapte un biet nimeni

”Saracul, pana la urma nu s-a bucurat. Finalul conteaza. Multe filme incep frumos si, la finalul filmului, mai mult de jumatate din sala plange”, a comentat Dragnea, plastic, neplacuta experienta traita de Zgonea. Mai mult, Dragnea sustine ca prezenta numelui lui Zgonea pe lista lui Dragomir poate fi ”tradusa” ca o pedeapsa administrata fostului pesedist pentru faptul ca nu a fost in stare sa duca la bun sfarsit misiunea incredintata de ”sistem”. ”M-am vazut cu Vali Zgonea mai demult, incerc sa-l ajut cat pot, daca pot, dar au fost multi membri PSD, unii din conducere, altii de pe langa conducere carora li se inoculase ideea ca nu se accepta ideea unui PSD mai mare de 20% pentru ca este un partid prea puternic, tara ar deveni prea stabila si nu este agreata aceasta situatiei. Tinta este PSD si Vali Zgonea regreta ca s-a lasat pacalit. S-a incercat atunci sa fie facut instrument de catre unii, eu am inteles ca a inteles. E dureros pentru el ca a inteles cu costuri, dar eu sper sa fie bine. Am senzatia ca se doreste sa fie pedepsit pentru ca nu a reusit planul atunci”, a detaliat Dragnea.

author avatar
Simona Badulescu
511 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger