AcasăNewsZeci de trenuri anulate si opt linii de cale ferata inchise din...

Zeci de trenuri anulate si opt linii de cale ferata inchise din cauza vremii nefavorabile

(foto: stilfm.com)

Din cauza viscolului si a zapezii, zeci de trenuri erau anulate miercuri dimineata. De asemenea, opt linii de cale ferata erau inchise, in timp ce pe 12 linii se circula cu restrictii.

(foto: stilfm.com)

Potrivit situatiei centralizate comunicate de Ministerului Transporturilor si al Infrastructurii, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, miercuri, 8 februarie, 138 din cele 1947 trenuri de calatori prevazute sa circule au fost anulate, pana la ora 7.00.

De asemenea, exista opt linii de cale ferata inchise din cauza ninsorii si a viscolului: Ploiesti- Urziceni, Bucuresti Sud- Oltenita, Urziceni-Slobozia, Faurei-Buzau, Sarulesti-Fundulea, Rosiori Est-Turnu Magurele, Medgidia-Tulcea si Medgidia-Negru Voda. Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, pe 12 linii de cale ferata se circula restrictionat: Lehliu-Cernavoda, Buzau-Iasi (prin Tecuci), Tandarei-Tandarei, Fundulea- Lehliu, Palas- Valul lui Traian, Tecuci- Liesti, Tecuci- Marasesti, Adjud- Buzau, Tecuci- Faurei, Faurei-Urziceni, Giurgiu Nord- Videle, Giurgiu Nord- Gradistea.

867 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger