AcasăNewsZeci de trenuri anulate din cauza zapezii si a viscolului. Aeroporturile, deschise...

Zeci de trenuri anulate din cauza zapezii si a viscolului. Aeroporturile, deschise traficului

(foto: stilfm.com)

Conditiile meteo foarte dificile au dus la anularea, vineri, a zeci de trenuri. De asemenea, la orele 14, traficul feroviar pe ruta Slobozia-Urziceni era inchis. Cat priveste transportul aerian, nu au existat curse anulate, ci doar intarzieri de cateva zeci de minute la aterizare sau decolare.

(foto: stilfm.com)

Din cauza timpului nefavorabil, vineri, 3.02. 2012, din cele 1947 trenuri de calatori prevazute sa circule, pana la orele 14.30 au fost anulate, cumulat de la ora 0.00, un numar de 60 trenuri precum si trenuri suburbane, potrivit site-ului Ministerului Transporturilor si Infrastructurii (MTI).

Unele dintre trenurile anulate circulau pe rutele Bucuresti Nord – Constanta, Bucuresti Nord – Tulcea, Bucuresti Nord – Galati, Galati – Urziceni, Urziceni – Slobozia, Medigia – Tulcea, Medgidia – Negru Voda, Urziceni – Ploiesti Sud, Urziceni-Faurei, Ciulnita-Calarasi, Calafat-Craiova.

Nu sunt curse aeriene anulate

De asemenea, potrivit comunicatului MTI, vineri la orele 14.30 erau deschise traficului aerian toate aeroporturile si nu existau curse anulate. Se inregistrau, insa, intarzieri, dupa cum urmeaza: pe Aeroportul Baseasa si Aeroportul Timisoara – intarzieri mai mari de 30 de minute la decolare, iar pe Aeroportul Henri Coanda, Aeroportul Baneasa si cel din Arad – intarzieri mai mari de 30 de minute la aterizare.

Romania, sub avertizare Cod galben de ninsori pana duminica seara

Specialistii ANM au emis o atentionare Cod galben de ninsori, valabila in intervalul 3 februarie, ora 10:00 – 5 februarie, ora 20:00. Potrivit atentionarii, ninsorile vor cuprinde treptat toate regiunile tarii, iar vantul va avea intensificari temporare, cu viteze mai mari in sud si in sud-est, unde rafalele vor depasi 50…60 km/h, iar la munte va sufla cu peste 90 km/h, viscolind sau spulberand zapada.

1.441 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger